Ekstra Bladet

Tæt på Ajax

- Pba@ eb.dk

gaen. Nu skal Vejle vente til tirsdag, når Nykøbing FC kommer på besøg i Nørreskove­n.

Efter at have opfyldt kravet for en hurtig tilbagekom­st med en sejr, betød en sen udligning af Viborg til 2- 2 mod Fremad Amager, at champagnep­ropperne ikke kom at springe i Hjørring.

Vejle- spillerne måtte vente næsten en halv time på den nedslående besked om, at Viborg havde fået uafgjort.

Trafikale problemer

Kampen i Sundby Idrætspark var blevet udsat, fordi de trafikale problemer på

Fyn havde forsinket Viborg.. Oprykkerne kan til gengæld glæde sig over at have så talentfuld en teenager som Wahid Faghir, så længe det vil vare.

Wahid Faghir kan snart blive den næste dansker i Ajax Amsterdam og dermed komme til at gøre den jævnaldren­de Eskild Dall fra Silkeborg selskab i ’danskerklu­bben’.

En klub som siden 70’ erne har hentet det ene talent efter det andet, startende med Frank Arnesen og Søren Lerby. Den hollandske storklub følger ham tæt og har haft repræsenta­nter til de to seneste kampe.

Vejle havde en aften, hvor man havde umådelig svært ved at score.

Efter at have brændt og brændt før pausen kom der endeligt en bold i nettet tidligt i 2. halvleg.

Den finske landsholds­spiller Juhani Ojala headede topholdet foran med 1- 0 ved et hjørnespar­k, som ukrainske Sergiy Gryn forlængede med et akrobatisk hælspark.

Inden Wahid Faghirs mål til 2- 0 nåede de medrejsend­e Vejle- ledere at få en forskrække­lse, da hollændere­n Ali Messaoud havde et nærgående hovedstød.

?? FOTO: CLAUS BJØRN LARSEN ?? Vejle- spillerne følger de sidste minutter af kampen mellem Fremad Amager og Viborg. Men det blev ikke i går de rykkede op.