Ekstra Bladet

Det er da også ubestridt, at lyden er markant ’ større’ i Arc, hvilket den skal være til den dobbelt pris

-

JEG ER VILD MED

lyden, som den lille og prisrigtig­e Beam giver. Det er den perfekte soundbar til alle os, der bare vil have god lyd ud af fjernsynet, men ikke er specialist­er.

Alligevel har jeg set frem til Sonos Arc, der er dobbelt op på det hele. Soundbaren er således markant større end Beam. Det er den, fordi der skal være plads til flere og større lydenheder end i Beam.

Det er da også ubestridt, at lyden er markant ’større’ i Arc, hvilket den skal være til den dobbelt pris. Der er godt tryk på bassen, når du vil have det. Og et meget stærkt, afbalancer­et og godt lydbillede uanset om du ser fjernsyn eller bruger en af de mange musiktjene­ster, du kan lægge ind i Sonos’ app.

NÅR DET GÆLDER

appen, grundstødt­e jeg imidlertid flere gange. Under opsætninge­n måtte jeg således opgive at bruge min Android- telefon og skifte til en iPad for at få det til at lykkes.

DET ER SÅ IKKE

Sonos Arc, der skaber problemern­e, da de har eksisteret i længere tid. Det er derimod den nye soundbars ’skyld’, at du risikerer at købe et halvt produkt.

Det stærkeste argument for at købe nyheden er nemlig, at den nu understøtt­er lydstandar­den Dolby Atmos, som giver et utroligt flot lydbillede på videomater­iale, der bruger denne standard.

Altså hvis du ellers har et fjernsyn, som er nyt nok til at have den rigtige HDMI- standard indbygget. Og det har mit ellers ret nye fjernsyn fra Samsung ikke. Mit gæt er, at mange danske tv- ejere heller ikke har det rigtige fjernsyn.

Det stærkeste argument for at købe nyheden er, at den nu understøtt­er lydstandar­den Dolby Atmos

DET ER ÆRGERLIGT

at opdage, når man først har slæbt den store højttaler med hjem. Så sæt det øverst på tjeklisten, før du køber: Har dit fjernsyn HDMI- standarden eArc eller Arc? Har den ikke det, kan du glemme alt om at tvinge Dolby Atmos ud af soundbaren.

Og så til dommen - ville jeg købe Sonos Arc? Da jeg allerede ejer Beam og ikke har et fjernsyn, som understøtt­er Atmos på Sonos Arc, er svaret er klart nej. Dertil dækker Beam fint mine behov.

Skulle jeg derimod ud og finde en ny soundbar, ville jeg overveje Arc. Den er nemlig mere kraftfuld og bedre fremtidssi­kret end Beam. Også uden Dolby Atmos.

Sonos Arc er set til 6699,

 ?? PR- FOTO ?? Udover at bruge appen til betjening sidder der touchknapp­er på toppen af soundbaren til at kontroller­e volumen, stoppe afspilning eller hoppe i numre. Der er også indbygget en mikrofon til stemmetjen­ester som Google Assistent. Soundbaren fåes også i hvid.
PR- FOTO Udover at bruge appen til betjening sidder der touchknapp­er på toppen af soundbaren til at kontroller­e volumen, stoppe afspilning eller hoppe i numre. Der er også indbygget en mikrofon til stemmetjen­ester som Google Assistent. Soundbaren fåes også i hvid.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark