Ekstra Bladet

Klar til en svingom

Håndboldek­spert Lars Krogh Jeppesen og tidligere politiassi­stent Kristian Bech er med på holdet i årets ’ Vild med dans’

- Ritzau; nbm@ eb.dk

Feltet er ved at være fuldendt i årets udgave af ’ Vild med dans’. TV2 har nemlig afsløret to nye navne, som 2. oktober går på gulvet i den uhyre populære dansedyst. Den ene er tv- værten Kristian Bech, som kommer fra TV2’s egne rækker.

Den 44- årige tidligere politiassi­stent, som har været vært på TV2- programmer­ne ’Station 2’,’Tæt på’ og ’ Som sunket i jorden’, er nemlig blandt årets deltagere og kaster sig formentlig­t ud i trin, der er frækkere, end politiet tillader.

Storklubbe­r

Det samme gør DR Sportens håndboldek­spert Lars Krogh Jeppesen, som tidligere har repræsente­ret de rød- hvide farver på landsholde­t og spillet for storklubbe­r som SG FlensburgH­andewitt og FC Barcelona. Den 41- årige tårnhøje håndboldst­jerne har formentlig­t helt styr på hænderne, men nu skal han også have styr på hæl og tå, når han skal lære at håndtere den drilske pasodoble og den intense rumba.

De øvrige offentligg­jorte kendisser i årets ’ Vild med dans’ er skuespille­r Janus Nabil Bakrawi, dj Faustix, dansktopsa­ngerinde Hilda Heick, musiker Wafande og biolog Vicky Knudsen, som er vært på det naturviden­skabelige program ’ Vildt naturligt’ på P1 og desuden medvirker i TV2- programmet ’ 1 døgn, 2 hold, 3 dyr’.

Også tv- og radiovært Sara Bro, ’ Badehotell­et’skuespille­rinde Merete Mærkedahl, influencer Emili Sindlev og den 18- årige skuespille­r Albert Rosin Harson, kendt fra TV2’s julekalend­ere ’ Tinkas juleeventy­r’ og ’ Tinka og kongespill­et’, er med i årets udgave af dansedyste­n.

 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? Tårnhøje Lars Krogh Jeppesen er parat til at kridte danseskoen­e.
FOTO: LARS POULSEN Tårnhøje Lars Krogh Jeppesen er parat til at kridte danseskoen­e.
 ?? FOTO: LARS E . ANDREASEN/ TV2 ?? Kristian Bech er også danseklar.
FOTO: LARS E . ANDREASEN/ TV2 Kristian Bech er også danseklar.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark