Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

ROSKILDE: □n 28-årig kvinde opdagede pludselig, at hendes dankort var blevet stjålet. Det viste sig, at vedkommend­e, der havde stjålet kvindens kort, også havde afluret pinkoden til kortet. Dog havde kvinden nået at kontakte sin bank, inden der blev hævet noget. GRAVLEV: □n motorcykli­st blev stoppet af færdselspo­litiet på Hobrovej. Den højest tilladte hastighed på Hobrovej er 80 km/t., men motorcykli­sten kørte 162,7 km/t. Det resultered­e i en inddragels­e af kørekortet på stedet. BROVST: ❘ løbet af mandagen havde en eller flere indbrudsty­ve været på spil i en villa. Tyvene havde formået at stjæle våben, som var opbevaret i et aflåst våbenskab. De havde ikke efterladt nogen spor, og derfor er de stadig på fri fod.

HØJBJERG: Der skete et færdselsuh­eld i krydset mellem Rosenvangs Allé og Holmevej. □n 48årig kvindelig bilist overholdt ikke sin vigepligt, hvilket resultered­e i, at hun ramte en 12årig dreng. Drengen fik mindre skader, og kvinden fik et klip i sit kørekort.

HUNDESTED: Mellem tirsdag og onsdag fik politiet en anmeldelse om, at en båd var sunket i ❘sefjorden ved Hundested Havn. Det viste sig, at en eller flere gerningsmæ­nd havde boret huller i bunden af båden. Dog blev båden efterfølge­nde bjærget.

KONGENS LYNGBY: Mandag eftermidda­g blev en 32- årig mand opdaget i at stjæle fra en butik i Lyngby Storcenter. Ud over de ting, manden havde stjålet, fandt politiet både en foldekniv, et knojern, amfetamin og flydende ecstasy i hans lommer. Manden blev derefter sigtet for samtlige overtrædel­ser af loven. NYKØBING S: □n ung mand gik ifølge en borger op i en lejlighed med noget, der lignede stoffer. □n patrulje kørte til stedet og kunne konstatere, at en 20årig mand var i besiddelse af 45 gram hvidt pulver, der viste sig at være ketamin. Manden blev ikke tilbagehol­dt, men blev kørt til Forsvaret, da han var efterlyst for ikke at have været til session.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark