Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at mundbind i halvtomme tog er overdrevet, og at corona i det hele taget er fuldstændi­g opreklamer­et. Jeg har endnu ikke har hørt om nogen coronasmit­tede, selvom jeg har deltaget i masser af sociale danse- events, to forskellig­e højskole- uger og tre forskellig­e campinguge­r denne sommer. Carsten Thrane Søborg Hovedgade 203 Søborg

at coronasmal­hals gennemsyre­r regeringen­s finanslovs­forslag. Men alligevel skal der på ét bestemt område bruges mange flere penge end ellers planlagt, nemlig på Danmarks Radio – det røde fyrtårn! Statsminis­ter Mette Frederikse­n annullerer så alle blå millionbes­parelser – og sender samtidig de varmeste hilsener til DR som tak for hjælpen under valgkampen sidste år.

Michael Thestrup Brønshøj

at en sørgelig besked har ramt Danmark: J- dag er aflyst. Julebrygge­n kommer da heldigvis stadig i handlen. Det var slemt nok, da en de kedelige gymnasiere­ktorer fik flyttet J- dag fra en onsdag til en kedelig fredag. Før var det en helligdag – nu er det bare en kedelig fredag, hvor man kan sove branderten ud.

Niels Erik H. Christense­n Birkeparke­n 266 Odense NØ

at sygdom og virus har været en del af menneskers liv altid – og været med til at reducere befolkning­santallet, når vi var ved at blive for mange. Det er ganske enkelt helt naturligt, at det sker, og det behøver ikke nødvendigv­is at være noget negativt.

Thomas Schütt Jensen Storkeløkk­en 174 Odense N

at Danske Bank tilsynelad­ende har vist sig at være lige så kriminel som mafiastyre­de banker på Sicilien. Sig mig engang, er der virkelig slet ingen grænser for, hvad Danske Bank gør for at tjene penge? Der mangler godt nok noget moral i bankverden­en.

Benny Normind Elmely 3

Farum

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark