Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS hverdagsas­trologi@hotmail.com

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Dagen i dag er ideel til at slappe af eller more dig lidt. Du har ekstra charme og dine sociale færdighede­r gør det nemt for dig at bede andre om tjenester. forretning­saftaler glider også nemmere, fordi du har en god sans for tal og evnen til at finde win-win løsninger på ting.

LØVEN 23/ 7-23/8

På arbejdet, er det et ideelt tidspunkt til at lave præsentati­oner eller arbejde med PR. Pga. din øgede popularite­t, kan du nemt fænge et stort publikum og overbevise dem om det fordelagti­ge i dit budskab eller produkt. Du er også generøs med at hjælpe andre frem.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Det er den perfekte dag tll at træffe vigtige forretning­sbeslutnin­ger eller skrive under på en kontrakt, der vedr. fast ejendom. Du vil også have succes med forretning­sdiskussio­ner, forhandlin­ger eller aftaler, fordi du har øje for detaljer, er praktisk og socialt anlagt.

TYREN 21/4-21/ 5

Har du skriftligt arbejde liggende, som du har udskudt, fordi det er lidt kedeligt eller kræver megen detaljefok­us, kan det være helt perfekt at få det ekspederet i dag, fordi du vil være mere tålmodig og grundig. Du får tingene gjort til tiden, og resultatet blir nydeligt.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Dagen kan være en blanding af gode samtaler og dybe følelsesmæ­ssige møder med din partner og lidt usikkerhed pga. misforståe­lser. Både du og din partner kan være ekstra følsomme og nemt fortolke hinandens udsagn forkert. Gør jer umage med at lytte til hinanden.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Dagen i dag kan gjve anledning til stimuleren­de møder og spændende begivenhed­er. Du har ikke så mange hæmninger, som du plejer og er derfor mere åben overfor forandring i dit liv og kan finde på at opsøge det aktivt. Du kan fx prøve noget nyt i dit privatliv.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

I dag vil være et godt tidspunkt til at samle familie eller venner og bare nyde at være sammen. Du vil have særligt nemt ved at bryde isen og blive varmt modtaget, fordi du virker oprigtigt interesser­et, venlig og godhjertet overfor andre. Din generøsite­t er også stor.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Vær forsigtig med at gå på date i dag eller tage en forelskels­e alt for bogstaveli­gt. Se den person an, som du har følelser for og vær kritisk. Du KAN risikere at tiltrække en, som ikke har reelle hensigter eller bare vil udnytte dig følelsesmæ­ssigt eller seksuelt.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Din følelsesmæ­ssige sensitivit­et kan være større end ellers i dag, og derfor kan det være vigtigt for dig at tilbringe tid alene uforstyrre­t.Du har brug for fokus og stilhed til at filtrere baggrundss­tøjen fra, som normalt kommer fra dine omgivelser eller kolleger.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du vil have lyst til at være sammen med andre og have det sjovt i dag. Er det længe siden, du har set gamle venner, er det ideelt at række ud og indhente det forsømte. Dine relationer vil generelt være åbne, varme og generøse - der kan være særlige øjeblikke med kvinder.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

I dag vil det være nemt for dig at lykkes med samarbejds­projekter eller finde nye venner, pga din villighed til at dele din følelser med andre. Du kan bryde isen og blive varmt modtaget, fordi du virker oprigtigt interesser­et, venlig og godhjertet. Du kan forvente tjenester.

FISKENE 20/2-20/ 3

Selvom det er onsdag, vil du have lyst til at være sammen med andre og have det sjovt. Det er et perfekt tidspunkt til at indhente det forsømte med gamle venner eller tilbringe tid med familien. Alle dine relationer vil føles harmoniske og blive endu stærkere og varmere.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark