Ekstra Bladet

Leder: Vi gør rent, som vi plejer

-

Lederen af plejecente­ret Ulvssund skriver, at hun er ked af, at familien har fået oplevelsen af, at der ikke drages den fornødne omsorg for deres far:

– Vi har gennem coronatide­n fastholdt vores almindelig­e rengøring i alle boliger på plejecente­ret.

– Det betyder blandt andet, at de enkelte boliger bliver gjort rent hver 14. dag.

Tja Det sker vel ud af , når man vælger at spare på ældreområd­et år efter år, siden VKO opfandt besparelse­rne.

Preben Lang

Jeg tænker, at sådan er det bare med standarden på de danske plejehjem – med få undtagelse­r.

Vi må bare se i øjnene, at hvis de ældre skal have en nogenlunde værdig alderdom, så skal der nye boller på suppen, og alle i familien skal se at besøge dem mindst en gang om ugen og gøre opmærksom på fejl og mangler. Flemming H

– Vi har lige nu en stor udfordring med dansemyg og edderkoppe­r.

– I den her tid, hvor der er mange insekter i luften, så kan der hurtigt samle sig døde insekter i hjørner og lignende, inden vi når at få støvsuget dem væk.

– Vi har været i dialog med boligselsk­abet, som ejer bygningern­e, men har nu valgt selv at bestille en skadedyrsb­ekæmper.

Er man offentlig leder er man konge ;-) ingen konsekvens­er ingen fyreseddel ingen seriøse svar på spørgsmål

Claus D

Hvor ofte besøger du din far, Brian? Få fat i en støvsuger Brian. Det tager ikke så meget tid at tage den smøg op fra gulvet.

Joeye

I de gode gamle dage tog også den nærmeste familie fat.

Bent Pedersen

– Men når det er sagt, så kan der måske være behov for at gøre tingene anderledes i den her konkrete sag.

– Vi har derfor inviteret familien sammen med deres far til en snak om de ting, som familien gør opmærksom på, skriver Susanne Jensby Winther, der er distriktsl­eder til nationen!

Hvad tænker du?

Rengøring hver 14. dag hos en person der er handikappe­t og vel stort set altid er på samme begrænsede areal! Jeg ved godt, der er sådan mange steder, men det er altså for lidt. Hvor mange af os raske gør kun rent hver 14. dag? Man skal jo lige huske på, at personen ikke selv lige ’ kan tage det værste’.

Mathilde X

Hvis familien havde brugt tid på at deltage lidt i stedet for at klage, ville det måske se anderledes ud.

Anders Hansen

 ?? PRIVATFOTO ?? Edderkoppe­r, spindelvæv, gamle madrester og en far der lugtede, var det der mødte Brian, da coronaforb­uddet mod besøg endelig blev ophævet.
PRIVATFOTO Edderkoppe­r, spindelvæv, gamle madrester og en far der lugtede, var det der mødte Brian, da coronaforb­uddet mod besøg endelig blev ophævet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark