Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

SLAGELSE: □fter en anmeldelse om narkohande­l bag en ejendom traf politiet fire unge mænd. De blev visiteret, men betjentene fandt ingen stoffer, kun en ulovlig kniv hos den 18- årige. Men få meter derfra lå en pose med 50 gram hash i små salgsposer, som alle nægtede at kende til. Hashen blev taget med som hittegods og destrueret. HUNDESTED: □n beboer blev vækket af sin hund, der gøede, og opdagede, at der sad to unge mænd med et koben i hans have. Da han gik hen imod dem, løb de. □n patrulje ledte forgæves efter de formodede indbrudsty­ve. ODENSE: □n butik i Læssøegade blev udsat for tricktyver­i af to engelsktal­ende udenlandsk­e yngre mænd, der kom ind lige før lukketid. De bad om at se på smykker og udvalgte smykker til 6000 kr., som de bad om at få pakket ind. ❘mens forsvandt de med et 14 karat guldarmbån­d i leddelte lænker.

SOLRØD STRAND: □n 59årig vinduespud­ser fra Tølløse var i færd med at pudse tagvinduer på Vestre Strandvej, da han af ukendt årsag faldt til siden og stigen væltede under ham. Han faldt to meter ned og landede på siden. Han blev indlagt med flere ribbensbru­d og indre kvæstelser. KALUNDBORG: □n 58årig kvinde anmeldte, at hendes mand var blevet narret af en falsk politimand, der ville advare om, at der blev svindlet med deres bankkonto. Ægtefællen blev overtalt til at aflevere sit personnumm­er og et foto af Nem❘Dnøglekort­et til ’ betjenten’. Det rigtige politi bad parret om straks at spærre deres Nem❘D og kreditkort.

AARHUS: □n patrulje lod en 23-årig mand, der parkerede ulovligt i et kryds, mens han leverede mad til en adresse, slippe med en advarsel. Men så fik betjentene øje på, at et af bilens dæk var nedslidt, så bødeblokke­n kom alligevel frem. Det blev han så sur over, at han råbte op og slog ud efter armen på den ene betjent. Han blev anholdt, mens han gjorde kraftig modstand og endte med at få en stribe af sigtelser.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark