Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at ’ Fangerne på Fortet’ simpelthen er en omgang makværk. Endnu en gang samler man de samme medielider­lige personer, der også figurerer i samtlige ulidelige reality- shows.

John Havmann Eriksen Nyelandsve­j 47 Frederiksb­erg

at Odd Høyholm spørger, om det virkeligt ikke er muligt at få Rasmus Paludan under kontrol ad legale veje. Til det vil jeg spørge den gode hr Høyholm, om det virkeligt ikke er muligt at få islams udbredelse under kontrol. Hvis ikke må selv Høyholm kunne se, hvad resultatet vil blive.

Kurt Larsen Vindebyvej

Herlev

at efter at have tipset i 50+ år, kan jeg ikke få udstedt et spil- id uden et nem- id, selvom jeg er fritaget for dette for livstid.

Det er jo det samme som at blive umyndiggjo­rt af den danske stat, som ejer Danske Spil.

Nu må diverse politikere vågne op, så der bliver lavet en ændring.

Jan Helming Rasmussen Dyntvej 121 Broager

at jeg synes, Rasmus Paludan og Stram Kurs burde betale for det hærværk, der opstod efter koran- afbrænding­en i Malmø i fredags. Det er jo dem, der er skyld i balladen.

Jørgen Neuman Rødkærsbro

at Sofie Linde sandsynlig­vis blev sexkrænket for 12 år siden, da hun var praktikant på DR. Det offentligg­ør hun midt i den bedste sendetid på tv. I disse ligestilli­ngs- og krænkelses­tider ville det være ret interessan­t at høre om de mænd, der i tidens løb er blevet sexkrænket? Eva Terndrup Lindelse Langeland

at de to kammerater Lukasjenko og Putin er indbyrdes forbundne. Så hvis Lukasjenko taber, så står Putin for tur. Derfor tilbyder han militær støtte til Hviderusla­nd.

Michael Kjellberg Brønshøj

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark