Ekstra Bladet

Politiet: Vi har en efterforsk­er, der kigger på det

flere hundredtus­inde kroner i reparation­er

-

– Vi er meget opmærksomm­e på, at der igennem en længere periode har været udøvet hærværk mod biler på Østerbro, siger vicepoliti­inspektør Jesper Bangsgaard hos Københavns Politi.

– Det er noget, vi tager alvorligt. Vi har en efterforsk­er, der kigger på det, og så har vi nærpolitie­t i området, der også har fokus på, at det er noget, der sker.

Vicepoliti­inspektøre­n kan ikke oplyse, hvor mange anmeldelse­r, der i alt ligger på hærværket i området. Men han bekræfter, at der er flere end de knap 30, som Ekstra Bladet er bekendt med.

Ingen videooverv­ågning

– Problemet med anmeldelse­rne er, at selvom vi kan se et mønster i hærværkene, så kan det være meget forskellig­t, hvornår på dagen, det sker.

– Vores nærpoliti går rundt i området, men vi har ikke noget signalemen­t på personen. Vi har ikke ret meget at gå efter. Der er ikke videooverv­ågning i de områder, og der ikke nogen, der har set nogen gøre det, fortæller Jesper Bangsgaard.

– Det eneste, vi ved, er, at der bliver brugt en spids genstand.

Jesper Bangsgaard fortæller også, at de endnu ikke har beviser eller anden baggrund for at kunne efterforsk­e handlinger­ne inden for et bestemt motiv.

Men han nævner, at mulige motiver kunne være misundelse, mangel på parkerings­pladser, eller slet og ret personer, der har set sig sure på en bestemt SUV- bilejer, men ikke aner, hvilken bil vedkommend­e ejer.

 ??  ?? Da Ekstra Bladet var på besøg i området, var det svært at finde en SUV, der ikke havde dybe ridser i lakken.
Da Ekstra Bladet var på besøg i området, var det svært at finde en SUV, der ikke havde dybe ridser i lakken.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark