Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS hverdagsas­trologi@hotmail.com

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Hvis du har brug for at bede nogen om at gøre dig en tjeneste, har du nemt ved at få et ja i dag. Du udstråler charme og positivite­t, så det er svært at sige nej til dig. Det kan også være omvendt, at du selv har lyst til at gøre nogen en tjeneste eller give dem en gave. Forhold dig åben.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du vil have let ved at udføre dine daglige pligter og ansvarsomr­åder med omhu og tålmodighe­d, fordi din sans for detaljer og akkuratess­e er skærpet i dag. Det kan bl.a. indebære, at du får styr på regninger og rapportskr­ivning. Fælles ansvar for projekter kan også drive dig.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Skal der finpudses på dine fremtidspl­aner vil du have et særligt overskud til dette i dag. Dit intellekt er super skarpt, så alt, hvad der handler om at lægge planer, lave aftaler og få forretning­saftaler i stand, ligger lige til højrebenet. Du virker meget overbevise­nde og positiv.

TYREN 21/4-21/ 5

Du kan have udfordring­er med at få hverdagspr­oblemer til at give mening i dag. Du kan føle at en sag handler om enten eller istedet for at have flere sider, og det kan give anledning til diskussion­er eller skænderier med andre. Prøv at bruge lidt tid alene og vende skråen.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du vil være meget medfølende overfor din partners behov, og det kan medføre, at i fx får jer en god personlig samtale, hvor jeres sande følelser om nogle svære eller skjulte ting kommer frem. Det kan betale sig, for det vil åbne for en større nærhed mellem jer som øger trivslen.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du kan få nogle spændende og inspireren­de samtaler med andre om fremmede kulturer og levevis, som får dig til at tænke dybere over dit eget liv. Det kan endda få dig til at ønske at rydde op i nogle vaner og rutiner, der ikke længere fungerer i din dagligdag.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Det kan være du og din partner lige har fået en baby, eller at I er i gang med at lave en, fordi I ønsker familiefor­øgelse. Det kan også være, I allerede har børn og så er optagede af at nurse dem ekstra godt i dag. Fx kan I være ude at købe babyudstyr eller andre børneting.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du kan føle dig inspireret til at lave fornyelse i dit hjem eller på dit kontor. Fx i badeværels­et, hvor der muligvis er utætte vandrør eller afløb, der kan også være ting i dit liv, som du føler er i opløsning eller forfald og trænger til en kærlig hånd. Det kan være en dårlig vane.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du kan blive inspireret til et gennembrud med noget kunstneris­k eller underholde­nde i dagens løb. Eller, hvis du fx arbejder med mode, er frisør eller på anden måde hjælper andre med at blive deres smukkeste udgave af sig selv, får du skabt noget helt unikt.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du kan finde på at holde børnefødse­lsdag eller et lign. arrangemen­t i dag. Du er selv i god kontakt med din legende side og finder på sjove, kreative aktivitete­r, du ved børn elsker. Hvis du er skolelærer eller pædagog, vil du sætte ekstra pris på dit arbejde med børn.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Skal det være nu, du skal finpudse dine engelskkun­dskaber, læretysk, fransk eller kinesisk, er du måske en af dem, der sid dermed aften skolekatal­oget og overvejer at tilmelde dig et spændende hold. Det skader jo ikke at være klædt på til Corona slipper sit tag i rejselyste­n.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du vil både føle dig inspireret til at være social og bare have det sjovt med vennerne og til at have nogle dybe, meningsful­de samtaler med en kollega, en god ven eller en ny person, du møder lidt tilfældigt i dagens løb. Din kreativite­t og nysgerrigh­ed på livet er ekstra stor.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark