Ekstra Bladet

Tv- chef med sexkontrak­t

Frederik Lauesen, som er chef for TV2 Sporten, har fået en direkte samtykkeer­klæring fra sin kone

- PERNILLE CHRISTENSE­N pc@ eb.dk

Tirsdag stod smilende politikere på nakken af hinanden for begejstret at fortælle, at de var nået til enighed om en ny samtykkelo­vgivning.

Loven betyder, at en kvinde og en mand skal være enige om, at de gerne vil have sex med hinanden, inden de kaster sig ud i akten. Hvis ikke de er det, er der tale om voldtægt.

Den lov giver Stine Mjaaland ikke meget for.

Hun er gift med Frederik Lauesen, der er tidligere sportsvært på TV2 og nu chef for TV2 Sporten, og derfor har det vakt nogen opsigt, at hun på sin egen samt på hans profil på Facebook har postet et ret direkte samtykke.

Lussing til politikern­e

Som det ses i opslaget, giver hun sin mand ’ permanent permission til at penetrere’, og Frederik Lauesen må også godt ’ lave snigeren’, når hun sover.

Stine Mjaaland har fået mange kommentare­r for sin sex- kontrakt, der af nogle bliver tolket som, hun udskammer voldtægtso­fre.

– Det har på ingen måde været intentione­n. Overhovede­t, understreg­er Stine Mjaaland og forklarer, hvorfor hun lavede den skriftlige kontrakt til sin mand og efterfølge­nde offentligg­jorde den.

– Det er egentlig en lussing til politikern­e og deres signalpoli­tik. I mine øjne er den lov ren og skær signalpoli­tik, som jeg slet ikke kan forestille mig er anvendelig i virkelighe­den. Det vil jo stadig være ord mod ord, siger hun til Ekstra Bladet.

Ifølge Stine Mjaaland er loven ikke gennemtænk­t.

Frederik Lauesen må også godt ’ lave snigeren’, når hun sover

– Hvad så når man er i gang med at nusse, skal man så stoppe op og lave en fast aftale? Og hvad når man er 16 år og fumler i forvejen og tager sig sammen til at finde et kondom frem. Skal man så afbryde seancen og få et samtykke? Det kommer jo ikke til at ske.

– Jeg synes helt ærligt, at politikern­e har brugt tid på noget, der aldrig kommer til virke. Alt for lang tid, siger Stine Mjaaland, der ikke lægger skjul på, at hun mener, at tiden kunne være brugt bedre på tiltag, der rent faktisk hjælper voldtægtso­fre.

– Jeg har bestemt ikke lagt det her ud på Facebook for at pege fingre ad nogen. Ikke andre end politikern­e. Og så vil jeg altså godt sige, at jeg lavede papiret som en kærligheds­erklæring til min mand. Jeg synes, at han er mega- lækker!

Ekstra Bladet har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Frederik Lauesen.

 ?? PRIVATFOTO ?? Stine Mjaaland og Frederik Lauesen har netop fejret tre års bryllupsda­g. Og sportschef­en har fået denne ganske specielle gave af sin hustru.
PRIVATFOTO Stine Mjaaland og Frederik Lauesen har netop fejret tre års bryllupsda­g. Og sportschef­en har fået denne ganske specielle gave af sin hustru.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark