Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

HILLERØD: □n 18-årig mandlig bilist og en 41årig kvindelig cyklist stødte sammen i rundkørsle­n ved Roskildeve­j og Milnersvej. Cyklisten pådrog sig mindre skader og måtte en tur forbi sygehuset.

ODENSE: □n person forsøgte at stjæle en ostebolle fra 7- □leven på Odense Banegårdsc­enter. Det blev dog opdaget af en vagt på stedet, der tilkaldte politiet. Da politiet ankom, viste det sig yderligere, at manden var i besiddelse af 0,46 gram hash.

HELLERUP: □n 21- årig kvinde spiste ved et pizzeria på Philip Heymans Allé. □n mand kom forbi og lagde en reklame på hendes bord og småsnakked­e. Da manden kort efter var gået igen, opdagede kvinden, at hendes mobiltelef­on, der før lå på bordet, var væk. FARUM: □n 22- årig mand forsøgte at stikke af fra politiet i en parkerings­kælder ved Birkehøjte­rrasserne. Da politiet endelig fik ham stoppet, viste det sig, at han var i besiddelse af et større kontantbel­øb. Han blev derfor sigtet for salg af narkotika. RANDERS: □n person var forbi et autocenter på Ribevej og bad om at se på en Mercedes Sprinter. □n medarbejde­r gik ind for at hente et par prøveplade­r, men da han kom tilbage, sad personen allerede på førersædet. Medarbejde­ren bad personen om at udlevere sit kørekort, men i samme øjeblik slog personen nøglerne ud af hånden på medarbejde­ren, og sparkede ham i brystet. Han fik held til at starte bilen og kørte derefter fra stedet.

AARHUS: □n patrulje stoppede en kvinde på Frederiksg­ade, der kom gående iført en niqab, hvor man kun kunne se hendes øjne. Hun forklarede at hun bare lige var på vej over til sin bil, men patruljen besluttede at sigte hende for overtrædel­se af tildækning­sforbuddet. BRØNDERSLE­V: □n bilist blev stoppet af en patruljevo­gn på Saltumvej. Politiet kunne konstatere, at føreren af bilen var påvirket af narko. Ydermere var han frakendt førerrette­n. Af denne grund blev bilen konfiskere­t.

rützou

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark