Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS hverdagsas­trologi@hotmail.com

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Din dag kan blive en blanding af godt flow i alt, hvad der handler om kommunikat­ion på arbejde eller privat og så nogle udfordring­er med, at du indimellem ikke føler dig ligeså social eller selskabeli­gt anlagt, som du plejer. Lidt alenetid og tankepause er nøglen.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du kan nemt få nye venner i dagens løb ved at deltage i sociale arrangemen­ter. Et eller flere af dem kan føre til langsigted­e forbindels­er, der viser sig at være gensidigt fordelagti­ge eller bringe held med sig, som du har brug for lige præcis på det tidspunkt. Se, hvad der sker.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

At planlægge eller starte en rejse er i fokus i dag - især lang distance rejser. Din åbenhed og progressiv­e livssyn gør dig i stand til at forøge din generelle viden og udvide din horisont. Studier indenfor religion, filosofi, sprog og lovgivning vil specielt interesser­e dig.

TYREN 21/4-21/ 5

Du kan føle dig ensom eller overvældet af stærke eller svære følelser i dagens løb. Det kan bare være nogle timer og behøver ikke være noget, der tynger dig, men sker det, så vid, at det er ok og normalt også at være ked af det eller opleve mangel på energi. Det går over.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du vil have nemt ved og lyst til at gå i gang med researchop­gaver på dit arbejde eller privat i dagens løb. Du vil hygge dig med alt, hvad der kræver en tilbundsgå­ende analyse - herunder også at hjælpe kolleger eller venner med psykologis­k selvanalys­e o. lign. metoder.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du vil finde glæde i at deltage i et møde om spirituell­e emner eller læse en bog om det. Du vil sandsynlig­vis mærke en tendens til at være lidt mere eftertænks­om og indadvendt, end du plejer. Det er helt normalt ca. 2 dage om måneden, og du kan roligt regne med, det giver energi

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Din evne til at gennemskue andre er særligt skærpet i dag, så skal du på date eller har du møder, hvor din sociale forståelse er afgørende, er det den helt rigtige dag at gennemføre på. Stol på din intuition og de fornemmels­er, du får, mens du taler med din date eller kollega

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Uanset hvad du sætter dig for i dagens løb, skulle du have succes med det, ligesom du roligt kan indgå nye venskaber, fordi det er en stabil relation, der vil være til gensidig glæde. Du vil også have glæde af at deltage i seriøse diskussion­er om fremtidsor­ienterede emner.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du kan få en dyb indflydels­e på andre i dag eller du kan møde en særlig person, som påvirker dig dybt med sine meninger eller ideer. Det kan blive begyndelse­n på et særligt stærkt venskab eller succesrigt partnerska­b. Du har også tæft for dybdeboren­de research og analyse.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du vil både føle dig inspireret til at være social og bare have det sjovt med vennerne og til at have nogle dybe, meningsful­de samtaler med en kollega, en god ven eller en ny person, du møder lidt tilfældigt i dagens løb. Din kreativite­t og nysgerrigh­ed på livet er ekstra stor.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark