Ekstra Bladet

Coronaramt Berlusconi indlagt

-

Italiens tidligere ITALIEN: premiermin­ister Silvio Berlusconi er blevet indlagt på et hospital i Milano. Det sker, efter at han er blevet testet positiv for covid- 19.

’ Den 83- årige tidligere premiermin­ister har dobbeltsid­et lungebetæn­delse i et tidligt stadie,’ skriver det italienske nyhedsbure­au Ansa.

Med dobbeltsid­et lungebetæn­delse kan det være svært at trække vejret. Det er en tilstand, som ofte er set hos patienter, som er indlagt med covid- 19.

I en erklæring fra Berlusconi­s parti, Forza Italia, hed det tidligere, at den tidligere regeringsc­hefs tilstand ikke gav anledning til bekymring.

Berlusconi­s partner, den 30- årige Marta Fascina, og to af hans fem børn er også testet positive for coronaviru­s, rapportere­r italienske medier. De er i karantæne i en villa i Arcore nær Milano, hvor også Berlusconi har opholdt sig til indlæggels­en.

Onsdag meddelte Forza Italia, at Berlusconi var uden symptomer på covid- 19. Derfor har han været i stand til at fortsætte sit arbejde i forbindels­e med partiets valgkamp op til et lokalvalg senere på måneden.

– Jeg forsikrer jer om, at jeg ikke har feber, og at jeg ikke har nogen smerter. Jeg har det ret godt, sagde Berlusconi i telefonen henvendt til deltagerne i et valgmøde i Genova torsdag.

Da pandemien var mest kritisk i Italien, opholdt Berlusconi sig i en villa i Sydfrankri­g. Han vendte hjem til Italien sidst i juni.

Ritzau/AFP

 ?? FOTO: RITZAU SCANPIX ?? Den 83- årige tidligere premiermin­ister Berlusconi har dobbeltsid­et lungebetæn­delse.
FOTO: RITZAU SCANPIX Den 83- årige tidligere premiermin­ister Berlusconi har dobbeltsid­et lungebetæn­delse.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark