Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

- rützou

SKAGEN: □n patrulje standsede en personbil på Fyrvej i en rutinekont­rol. De havde mistanke om, at føreren var påvirket af spiritus, og det kunne en alkometert­est også bekræfte. Han blev derfor sigtet og anholdt for spirituskø­rsel.

RØNNE: □n patrulje undrede sig over en 54årig mands opførsel, da han ankom med færgen fra Køge. Han var rastløs og virkede ret påvirket. Da betjentene visiterede manden, fandt de 7,63 gram amfetamin og et par joints. NAKSKOV: ❘kke mindre end 21 ruder til et værtshus i Søndergade blev smadret, og politiet er nu i gang med at gennemgå overvågnin­gsbilleder fra stedet i håb om at finde frem til gerningsma­nden. NÆSTVED: Fem unge piger på 13-15 år blev opdaget i at male graffiti på Grønnegade­s Kaserne. De stak af, men vendte senere tilbage for at hente deres spraydåser. Politiet var dog stadig på stedet og kunne derfor tilbagehol­de de unge piger. AARHUS: Der lugtede kraftigt af hash, da en patrulje standsede en bil på Nørre Allé. Betjentene kunne også konstatere, at der var to store poser hash gemt i handskerum­met. Den 20- årige fører blev sigtet for forsøg på salg af narkotika. CHARLOTTEN­LUND: □n dykker omkom i en drukneulyk­ke, da han var ude at dykke ved Skovshoved Havn. Noget var galt, og derfor blev politi og redning kontaktet. Den 62- årige mand blev i al hast kørt på hospitalet, men hans liv stod ikke til at redde.

ODENSE: To personer blev passet op i Østparken af fem unge mennesker, der kom på to knallerter. De fem unge truede sig frem til en udlevering af et mindre kontantbel­øb samt en smule kosmetik. GREVE: To betjente fra politiets forebyggel­sesafdelin­g foretog en kontrol a fen 16- å rig dreng, da han opholdt sig ved S- togsstatio­nen i Greve. Betjentene rodede hans lommer igennem, og her kunne man så konstatere, at han i den ene lomme havde fem gram hash.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark