Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at det er helt vildt, at man ikke må kupere en hunds hale, men man må gerne skære i et rask drengebarn­s tissemand. Nu må Venstre og Socialdemo­kratiet vågne op.

Brian Jørgensen Kolding

at vi har ikke meget tilovers for Sofie lindes påstand, når hun ikke vil udtale sig om, hvem der har gjort det. Kan godt forstå, at andre, der har været ansat, føler, at de er under mistanke.

Dagny og Torben Eskilstrup

at EU’s diktatur – ledet af Tysklands Merkel – falder godt sammen med Røde Mettes diktatur. Senest med de genåbnede grænser. Nu kan alverdens flygtninge, svindlere og forbrydere igen frit komme ind. Og det værste er, at vi selv er skyld i ulykkerne.

Arne Vendelbo Hvidovre

at Kwamie Liv synger et rigtig flot dansk. Prøv f.eks. bare at høre et nummer som ’ Pianomand’ af Kim Larsen på YouTube. Flot- flot- flot.

Per Larsen Dalvangsve­j 67 Glostrup

at naturligvi­s er vore hjerter med pigerne. I vores oplyste tid skal de også have de gode jobs, hvis de har evnerne til det. Værst er de mænd, der kun ser kvinder som et seksuelt objekt, der skal udnyttes.

Thomas Schütt Jensen Storkeløkk­en 174 Kirkendrup

at hvad er det nu med ’ tilpasset grænsekont­rol’? Er I ( regeringen) fuldstændi­g rablende sindssyge? Det har jo vist sig, at kontrollen virkede. Hvorfor ændre på det? Nu kan vi forvente en vanvittig indvandrin­g/asylsøgnin­g, samtidig med at covid-19 når nye højder. Nu er det på tide, at regeringen takker af og lader kompetente folk komme til. Farvel fru Forræderik­sen & company.

John Havmann Eriksen Nyelandsve­j 47 Frederiksb­erg

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark