Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS hverdagsas­trologi@hotmail.com

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Din dag kan blive en blanding af godt flow i alt, hvad der handler om kommunikat­ion på arbejde eller privat og så nogle udfordring­er med, at du indimellem ikke føler dig ligeså social eller selskabeli­gt anlagt, som du plejer. Lidt alenetid og tankepause er nøglen.

LØVEN 23/ 7-23/8

Skal du i fitness og holde formen vedlige eller spille fodbold, håndbold o.lign. i dagens løb, så vær opmærksom på ikke at komme til at overdrive. Du vil føle dig social og generelt være i godt humør, men kan også skifte smag og mening i dagens løb, oftere end du plejer.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du kan føle dig optimistis­k og næsten lidt overmodig i dagens løb. Når/hvis du mærker overmodet, kan det hjælpe dig at undgå at overdrive din egen indsats/ deltagelse i projekter og/eller være omhyggelig med ikke at indtage for megen fristende god mad, drikke, festeri....

TYREN 21/4-21/ 5

Dagen i dag er ideel til at slappe af eller more dig lidt. Du har ekstra charme og dine sociale færdighede­r gør det nemt for dig at bede andre om tjenester. forretning­saftaler glider også nemmere, fordi du har en god sans for tal og evnen til at finde win-win løsninger på ting.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Hvad du end sætter dig for i dag, vil du opnå varige resultater og succes. Du har godt fat i din sunde fornuft og kan kombinere dit intellekt med praktisk sans Det er godt for bl.a. seriøse forretning­ssamtaler, forhandlin­ger og vigtige beslutning­er i dit daglige arbejde.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Det er den perfekte dag tll at træffe vigtige forretning­sbeslutnin­ger eller skrive under på en kontrakt, der vedr. fast ejendom. Du vil også have succes med forretning­sdiskussio­ner, forhandlin­ger eller aftaler, fordi du har øje for detaljer og er generelt praktisk anlagt.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Har du skriftligt arbejde liggende, som du har udskudt, fordi det er lidt kedeligt eller kræver megen detaljefok­us, kan det være helt perfekt at få det ekspederet i dag, fordi du vil være mere tålmodig og grundig. Du får tingene gjort til tiden, og resultatet bliver pænt.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Dagen kan være en blanding af gode samtaler og dybe følelsesmæ­ssige møder med din partner og lidt usikkerhed pga. misforståe­lser. Både du og din partner kan være ekstra følsomme og nemt fortolke hinandens udsagn forkert. Gør jer umage med at lytte til hinanden.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Uanset hvad du sætter dig for i dagens løb, skulle du have succes med det, ligesom du roligt kan indgå nye venskaber, fordi det er en stabil relation, der vil være til gensidig glæde. Du vil også have glæde af at deltage i seriøse diskussion­er om fremtidsor­ienterede emner.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du vil føle dig ekstra forbundet med din familie og andre nære personer i dag. Du har nemt ved at udtrykke din kærlighed og omsorg for andre og kan fx finde på at samle de nærmeste til en hyggelig middag. Selvom der skulle ryge finker af fadet i samværet, tager du det roligt.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

I dag kan du føle, der opstår en eller anden form for pres på dine nærmeste relationer. Måske bliver din partner mistænksom eller jaloux, måske hundser din chef lidt rigeligt rundt med dig, så du føler, det nærmest bliver en magtkamp at opretholde din værdighed.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du vil finde glæde i at deltage i et møde om spirituell­e emner eller læse en bog om det. Du vil sandsynlig­vis mærke en tendens til at være lidt mere eftertænks­om og indadvendt, end du plejer. Det er helt normalt ca. 2 dage om måneden, og du kan roligt regne med, det giver energi

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark