Ekstra Bladet

FIRE SKARPE

-

Bedste realitymin­de?

1 Det bedste minde har nok været at deltage i ’ Fangerne på Fortet’ og ’ Divaer i Junglen’. Det var rigtig, rigtig spændende. ’ Fangerne på Fortet’ er et legendaris­k program, så det var fedt selv at måtte være med i det. I ’ Divaer i Junglen’ var det fedt at opleve udelivet. Camping og dyr er lige mig, så der var jeg lidt i mit es.

Værste realitymin­de?

2 Det værste må nok være i ’ Paradise Hotel’, hvor jeg ikke blev informeret om, at der lå et lille klip på Ekstra Bladet. – Det, som viste dig og Gleager dyrke sex?

– Ja, jeg blev ikke informeret. Det var min mor, der ringede og grinede ad det. Jeg syntes absolut ikke, det var sjovt, mens jeg stod på min arbejdspla­ds. Klippet blev set af virkelig mange, hjertet røg ned i maven, og jeg blev nødt til at finde rustningen frem.

Fie Laursen?

3 Altså, hvordan man kan tillade det, hun gør, og hvordan kan det være lovligt? Det er mig en gåde, at man kan følge en pige, der gør så mange åndssvage, psykotiske ting. Det er mig også en gåde, at man ikke stopper med at skrive om hende. Det nye er, at hun sælger sexvideoer på OnlyFans. Hvad fanden tænker hun på? Jeg er målløs.

Fyringen fra Kurts mor?

4 Den var jeg ret ked af, men sådan kan det jo gå. Det er ikke første gang, jeg prøver det. Det er et overstået kapitel, og jeg har lovet ikke at nævne det igen i pressen.

– Jeg kunne have kørt sagen, men så ville ingen ansætte mig bagefter, uanset hvis skyld det var. Ingen gider røre ved sådan noget skandalepi­s, så der måtte jeg bare trække vejret ekstra godt og tænke på min egen fremtid.

 ??  ?? Drømmen om en læreplads som gartner lod sig ikke realisere, så nu håber den tidligere tv- stjerne at blive sosuassist­ent.
Drømmen om en læreplads som gartner lod sig ikke realisere, så nu håber den tidligere tv- stjerne at blive sosuassist­ent.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark