Ekstra Bladet

JEG TAGER DET FULDE ANSVAR

-

Lars Løkke har skrevet en lang bog om sig selv og sine fortræffel­igheder gennem årene.

Som en særlig service til dig, kære læser, bringer Slyngelstu­en her en koncentrer­et udgave. Du slipper for meget besvær og sparer mange penge.

Selv tak.

op i JEG VOKSEDE Græsted, hvor jeg var en flittig dreng. Om morgenen gik jeg med aviser, og om eftermidda­gen tjente jeg penge ved at slå græs.

Efter gymnasiet læste jeg jura, men jeg blev aldrig færdig, fordi jeg gik ind i politik, og i 1998 blev jeg amtsborgme­ster i Frederiksb­org Amt.

SENERE AFSLØREDE Ekstra Bladet – der jo er en træls avis – at jeg havde ladet skatteyder­ne betale en stor del af mit forbrug, og det tager jeg det fulde ansvar for.

Men det skal dog siges, at det var en anden tid, og at politikere andre steder røg lige så mange eller flere cigaretter på skatteyder­nes regning.

Siden gik jeg ind i landspolit­ik og fik mange store oplevelser. Blandt andet blev jeg formand for klimaorgan­isationen GGGI, og i den egenskab fløj jeg vældig meget på første klasse og nød store mængder champagne.

Det afslørede Ekstra Bladet – som jo er en idiotisk avis – og jeg tager det fulde ansvar, men Socialdemo­kratiet havde godkendt ordningen, før jeg tiltrådte.

skulle være lidt FOR AT JEG nydelig klædt, betalte Venstre en del af min påklædning. Det kom til at se underligt ud, da Ekstra Bladet – som jo er en helt igennem usympatisk avis – afslørede det.

Jeg tager det fulde ansvar, men jeg havde ikke råd til selv at ekvipere mig på grund af min studiegæld fra mine studier i 1983- 1985. Der var løbet mange renter på, og den socialdemo­kratiske skatteborg­mester Ole Stavad havde nedbarbere­t rentefradr­aget.

– der jo EKSTRA BLADET osv. – afslørede også, at jeg gratis havde lånt et sommerhus af en kvotekonge.

Det har jeg slet ikke plads til at skrive om i denne bog, men jeg tager naturligvi­s det fulde ansvar. Selv om jeg personligt helt efter sædvane ikke har gjort noget forkert.

Nu overvejer jeg så, om jeg skal slå døren ind til flere fornøjelse­r, som andre betaler, eller jeg skal læne mig tilbage og nyde ministerpe­nsionen og

indtægtern­e fra bogen.

 ??  ?? Jeg tager det fulde ansvar, men … Tegning: Morten Ingemann
Jeg tager det fulde ansvar, men … Tegning: Morten Ingemann

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark