Ekstra Bladet

Graviditet midt i forløbet

- PRIVATFOTO

Signe Henningsen har brugt fem år på at tabe sig 60 kilo, for selvom hun tabte sig 40 kilo det første år, opstod der pludselig en helt ny situation, som hun skulle forholde sig til. - Ind imellem alt det her vægttabs- halløj har jeg faktisk også været gravid og født en pige, som er halvandet år nu.

– Satte det lidt en stopper for det?

– Nej, det gjorde det ikke. Jeg tog godt 12 kilo på, da jeg var gravid, og så har jeg smidt dem og seks kilo mere efterfølge­nde.

– Jeg frygtede det da også og tænkte ’ åh nej, bare jeg ikke kommer til at tage 20- 25 kilo på og skal til at bøvle med det bagefter’, men jeg har bare været så heldig, at under hele min graviditet har jeg kunnet dyrke motion, fortæller hun.

Det var lige inden Signes 30- års fødselsdag, at hun indså, at vægten var blevet alt for høj.

blev jeg enig med mig selv om, at nu ville jeg løbe et halvmarato­n. Så jeg begyndte at løbe i januar, og i maj samme år gennemført­e jeg Lillebælt Halvmarato­n.

– Nu løber jeg og styrketræn­er.

– Kan du mærke forskel på din krop? Føler du dig sundere?

– Ja, det gør jeg. Meget sundere. Alt er blevet nemmere, hvis man kan sige det sådan. Bare det der med at cykle. Jeg tror, jeg startede med fire til fem kilometer, og det var så hårdt. Nu er

det 30- 40 kilometer, jeg cykler.

– Jeg arbejder som slagter, og der står vi meget op, så der kan jeg også mærke en kæmpe forskel, fortæller hun.

Allerede i løbet af et år tabte Signe Henningsen sig enormt meget. Hele 40 kilo blev smidt på det første år.

– Jeg har fået fjernet skind på min mave og mine arme, og nu venter jeg på den sidste operation, hvor jeg skal have fjernet det på mine lår, siger hun.

 ?? PRIVATFOTO ?? Før og efter
Det tog fem år og en masse viljestyrk­e for Signe Henningsen at forandre sin krop.
PRIVATFOTO Før og efter Det tog fem år og en masse viljestyrk­e for Signe Henningsen at forandre sin krop.
 ??  ??
 ?? PRIVATFOTO ?? Signe er blevet glad for at løbe, fordi hun synes, det er nemt at gå til. Men først efter, hun er blevet lidt lettere.
PRIVATFOTO Signe er blevet glad for at løbe, fordi hun synes, det er nemt at gå til. Men først efter, hun er blevet lidt lettere.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark