Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at man har tilgodeset et stort behov ved at enes om en ny samtykkelo­v.

Så det skal vist nok betyde, at et ja er stønnelyde! NemID er dermed skrottet, gudskelov!

Leif Søndergaar­d Rasmussen Engbouleva­rden 8 Randers

at levebrødsp­olitikeren Michael Aastrup Jensen ( V), som gennem de 15 år han har siddet i Folketinge­t, aldrig har haft bare én kontrovers­iel holdning, skifter nu kurs og udtaler til TV2, at Danmark bør gå forrest og sætte en streg i sandet over for Rusland.

Så vogt dig Putin.

Ole Thomasen Ebeltoft

at indvandrer­e og efterkomme­re med somaliske, afghanske og libanesisk­e rødder i gennemsnit er underuddan­nede, underbeskæ­ftigede og overkrimin­elle i forhold til resten af befolkning­en. Omvendt har vi årtiers gode erfaringer med folk fra Vietnam, Filippiner­ne og Kina. Bæredygtig indvandrin­g betyder ’ nej’ til belastende indvandrin­g og ’ ja’ til berigende indvandrin­g.

Michael Thestrup Brønshøj

at jeg, efter at have set et interview med Sophie Løhde på TV2 søndag 30. august om Lars Lykkes angreb på Venstre og Jakob EllemannJe­nsen, endnu en gang bliver mindet om min politikerl­ede. Sophie Løhde får to spørgsmål, og begge gange taler hun udenom. Det er der ikke noget nyt i, men hvor er det dog utroværdig­t. Jens Gade

A. D. Jørgensens Vej 11 Frederiksb­erg

at København jo ikke afspejler folkesjæle­n og kommer aldrig til det. Ligesom alle andre moderne storbyer er det en smeltedige­l for kreativite­t og hysteri. Det er da unaturligt, at folk skal klumpe sig sammen for at føle en smule selvværd. Du skal ikke være venner med alle, men lære at føle pulsen. Det er hele forskellen.

Kenneth Hemmingsen Næstved

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark