Ekstra Bladet

Truppen er alt for stor

-

Den nye landsholds­back Joakim Mæhle ( th.) er den store ubekendte, som kan ende med at give AaB jackpot.

Selvom AaB’s nye sportschef Inge André Olsen allerede var i gang med at lukke transfervi­nduet, skal han ud over at bruge september på at finde Patrick Olsens afløser i gang med at sortere ud i en alt for stor trup. Klubben er på salgssiden kommet godt i gang med salgene af henholdsvi­s Mikkel Kaufmann og Oliver Abildgaard til FCK og Rubin Kazan.

Det kan aflæses i regnskabet for første halvår af 2020, hvor AaB efter et underskud på 13,4 millioner i anden halvdel af 2019 har lavet et overskud på 12,9 millioner kroner.

AaB har derudover en lottokupon liggende i skuffen i form af den nyudnævnte landsholds­back

Joakim Mæhle, hvis belgiske klub, Genk, indtil videre har sagt nej til at sælge den tidligere AaB’er til engelske Southampto­n, der efter sigende ville betale 100 millioner kroner.

Flere salgsemner

Aktuelle salgsemner blandt de rød- og hvidstribe­de spillere er blandt andet U19- landsholds­spiller Mathias Ross, anfører Lucas Andersen, Jores Okore, Jacob Rinne samt overskyden­de spillere fra den nuværende 26 mands trup.

Truppen har ud over Tim Prica fået tilført tre udenlandsk­e spillere sammen med U19- landsholds­spiller Thomas Christians­en, mens de to lejesvende Rasmus Thellufsen og Wessam Abou Ali formentlig­t kun er retur for at blive sendt videre.

Umiddelbar­t er det kun den portugisis­ke sekser Pedro Ferreira og den franske hurtigløbe­r Timothé Nkada, der er tiltænkt fast spilletid i den kommende sæson, mens talenterne i skikkelse af den serbiske forsvarssp­iller Vladimir Prijovic og Tim Prica skal bygges op.

 ?? FOTO: LARS POULSEN ??
FOTO: LARS POULSEN

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark