Ekstra Bladet

Hiver millioner ud efter vildt år

- MICHAEL BO MORTENSEN mbom@ eb.dk

Selvom Simon Kvamm og resten af Nephew- holdet i sommeren 2019 afholdt deres sidste koncert sammen i denne omgang, så endte året med at blive en kæmpemæssi­g økonomisk succes for sangeren.

Knap 3,6 mio. kr. endte overskudde­t på i Walkie Talkie Boy Aps, som er Kvamms selskab, hvor han kører sin musikforre­tning.

Det er en markant forskel fra 2018, som endte med et underskud på en halv million kr. Derudover er det faktisk det største overskud nogensinde i selskabet, som blev stiftet i 2004.

I løbet af årene har der dog været flere stabile millionove­rskud, som har fået pengetanke­n i firmaet til at bugne. Egenkapita­len er således oppe på mere end 19 mio. kr.

Nephew- gevinst

Den helt store forklaring på det flotte år skal findes i dattersels­kabet NEPHUNITED I/ S, som han er medejer af sammen med de øvrige Nephew- medlemmer. Her lød årets resultat på mere end 15 mio. kr.

Resultatet skal ses i sammenhæng med, at bandet som tidligere skrevet i 2019 blev lukket ned på ubestemt tid. Således er der nu kun aktiver for 700.000 kr., mens der året forinden var værdier for mere end ti mio. kr.

Den tidligere Angorastje­rne har samtidig ifølge regnskabet trukket knap to mio. kr. ud til sig selv i et ekstraordi­nært udbytte.

Dermed har han også haft lidt ekstra at stå imod med, da coronakris­en ramte hele landet og især den danske musikbranc­he i marts, hvor alle koncerter efterfølge­nde er blevet aflyst.

Tidligere på sommeren udtalte han til Ekstra Bladet, at han ikke tjente nogen penge grundet krisen.

 ?? FOTO: STINE TIDSVILDE ?? Simon Kvamm holder pause med Nephew, og er i stedet aktiv med bandet Hugorm, som blev lanceret i starten af 2020.
FOTO: STINE TIDSVILDE Simon Kvamm holder pause med Nephew, og er i stedet aktiv med bandet Hugorm, som blev lanceret i starten af 2020.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark