Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at det er uforskamme­t af DBU ikke at sørge for, at når det danske landshold spiller, skal det vises på dansk tv – DR1 eller TV2, som alle danskere har tilgang til. Utroligt at man vil tvinge folk til at købe andre kanaler, når man gerne vil se det danske landshold.

John Krogh Rødovre

at åh nej. Så er Thomas Christense­n tilbage i Tourstudie­t, og aldrig så snart er han trådt indenfor, så begynder han igen at snakke om doping. Har den mand da overhovede­t ikke andet i hovedet? Magen til negativ person skal man da lede længe efter. Man har på fornemmels­en, at han ligefrem søger efter ting, der bare kan pege i den retning. For mig at se er han cykelsport­ens fjende nr. et og bør fjernes fra studiet. Straks! Paul D. Jensen Fenrisvej 10 Herning

at i ’ Go’ morgen Danmark’ lørdag sagde Steen Langeberg til sin medvært at han var lidt ’excited’ grundet den foreståend­e landskamp mod Belgien søndag. Senere i udsendelse­n interviewe­de han en tidligere fodboldspi­ller og spurgte ham, om han havde ’screwed down his expectatio­ns’ i forbindels­e med kampen. Jeg er helt med på, at nogle engelske ord har fundet deres naturlige plads i det danske sprog som følge af vor daglige omgang med elektronis­ke kommunikat­ionsmidler, men jeg synes nu nok, at man kan forlange af journalist­er ansat ved landsdække­nde tv, at de er med til at værne om det danske sprog.

Ole Thomasen Ebeltoft

at man ikke skal ændre sunde og raske kroppe. Punktum. Det gælder for alle – og selvfølgel­ig også for de forældre, der vil omskære deres drengebørn.

I. Mathiesen Sønderborg

at jeg håber ikke, at de røde sataner får held med at pålægge nuværende bilejere en misundelse­safgift. Vi betaler rigeligt i forvejen.

Ingolf Rasmussen Gyldenrisv­ej 28 København S

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark