Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

KARLSLUNDE: □n cirka to meter lang pytonkvæle­rslange er observeret af en bilist ved en grusvej i nærheden af rasteplads­en ved burgerrest­auranten Monarch. Slangen er ikke giftig eller farlig for mennesker. Men hvis nogen ser det velvoksne krybdyr, bedes de ringe 114, så det kan blive afhentet af en kyndig person.

RANDERS: □n aggressiv 21-årig mand blev smidt ud fra en privat fest på Skolevej, hvorefter han smadrede en rude for at forsøge at få adgang igen. Politibetj­ente og ambulancer­eddere kom senere i klammeri med den blødende mand, der var rasende og råbte skældsord. Han var også meget urolig på skadestuen, og han endte med at blive sigtet for hærværk og for at fornærme politifolk. ODENSE: To yngre mænd er efterlyst efter et tricktyver­i og forsøg på at narre sig til et ukendt kontantbel­øb på Odense Casino. De fremviste en spille- billet, der forinden var stjålet på en tankstatio­n. Her havde de givet sig ud for at være politifolk og bedt om at se den foruretted­es telefon med billetten i. RØNDE: □n ung kvinde efterlod kortvarigt sin bil med nøglerne i tændingen, da hun skulle hente sin kæreste på et værtshus på Hovedgaden. □n 53-årig mand så sit snit til at sætte sig ind i bilen og køre væk. Langt nåede han dog ikke, før han forulykked­e – og stak af. Han blev senere anholdt og sigtet for brugstyver­i.

ØLSTYKKE: □n 77- årig kvinde er sigtet for vold efter en kontrovers med en 32- årig kvindelig bilist på Akelejevej. Den yngste af de to kvinder klagede over, at den ældre kvinde havde parkeret sin bil, så hun ikke kunne passere. Reaktionen var ikke venlig. Den 77- årige kvinde slog medtrafika­nten i ansigtet, og det blev også til to spark i maven.

KØGE: □n 33- årig russisk asylsøger blev tilbagehol­dt i Fakta, hvor han havde stjålet seks poser kaffe. □n patrulje anholdt manden, som har adresse i Sandholmle­jren. Han blev sigtet og løsladt, men kan forvente en bøde.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark