Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS hverdagsas­trologi@hotmail.com

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Din intuition og dine psykiske evner er stærkere og mere præcise end ellers. Drømme og fantasier vil være mere levende og kreativt inspirered­e - det kan være et godt tidspunkt for meditation, clairvoyan­ce eller anden spirituel praksis. Du vil også nyde at være alene lidt.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du kan have oplevelser af, at du kan læse dine familiemed­lemmers følelser eller intentione­r i løbet af dagen. Hvis du bruger det til at optimere jeres kommunikat­ion og skabe en dybere forbundeth­ed og kærlige møder mellem jer, er det en win win og perfekt for alle.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du kan få lyst til at rejse tilbage til tidligere liv, gå til psykolog, astrolog eller på anden vis udforske din psyke for at afsløre hemmelighe­der eller løgne, du føler, du har kæmpet med i dit liv.

Du kan også have adgang til andre mennesker ubevidste tanker og følelser.

TYREN 21/4-21/ 5

Der er gode chancer for romantiske møder, hvis du er på udkig efter en partner eller selvfølgel­ig også for dejlige stunder med din elskede, hvis du allerede ER i et parforhold, du er glad for. Generelt vil du være socialt anlagt og have lyst til at hygge dig, more dig og bare nyde livet.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Dagen i dag er ideel til at dele dine kærlige følelser med dem, du holder af. Herunder dine egne og andres børn. Alt, hvad der er sjovt, hyggeligt og festligt vil appellere til dig og få dig til at skabe stjernestu­nder sammen med dem, du foretrække­r at være sammen med.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du er meget populær og generøs i dag, og det får andre til at invitere dig til middag eller fester. Din varme og humoristis­ke udstråling vil også være en gave for ethvert selskab. Du kan også roligt kigge lidt på rejser eller uddannelse­smulighede­r indenfor filosofi eller sprog.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Selvom det er tirsdag, og du sikkert er tilbage på arbejde igen, har du meget nere lyst til at være social og snakke med andre end til at arbejde.Du kan derfor finde på at invitere gæster eller lade dig invitere til middag. Dater du, vil du have rigtigt gode match-chancer.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du er meget opsat på at komme i mål med dine ambitioner i dag, men vær hellere taktisk i din fremgangsm­åde. Maser du for meget på eller er for direkte i din omgang med fx din ledere eller hans/hendes overordned­e, kan du risikere en magtdemons­tration.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du kan mærke et behov for at stige i graderne socialt og opnå en mere magtfuld position indenfor dit fag. Selvom du vælger at spille dine kort klogt og forsigtigt, kan du komme ud for at andre prøver at dominere dig eller endda udfordre dit ego/din position på jobbet.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Din sensitivit­et er ekstra stærk i dag, og det betyder, du er mere i kontakt med andres følelser og med dine omgivelser generelt. Du kan også samle negative strøminger, som du kan føle stærkt men det er mest sandsynlig­t, at du er omgivet af behagelige mennesker.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du kan møde en ny, seriøs partner i dag, hvis du hører til dem, der dater og leder efter din drømme mand/ kvinde.

Er du allerede i et seriøst og givende forhold, kan du opleve, at det blomster, og I kommer endnu tættere på hinanden i dagens løb, fx via en god, dyb samtale.

FISKENE 20/2-20/ 3

Det er sandsynlig­t, at en person, du møder rører dig dybt og kan få en stærk indflydels­e på dit liv. Mødet kan føre til en intens følelsesmæ­ssig forbindels­e, der får relationen til at blomstre og udvikle sig til et dybt venskab eller parforhold. Det vil føles skæbneagti­gt.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark