Ekstra Bladet

Sisto filmede FCK-dramaet

-

For to uger siden lignede Pione Sisto en kommende FCK-spiller, da han i privatfly blev fragtet til Roskilde af Løverne og indkvarter­et på Hotel d’Angleterre.

Men efter en indre kamp med sine overvejels­er omkring fremtiden, som naermest minder om en religiøs kamp mod indre daemoner, valgte Sisto hovedstade­n og Parken fra.

– Jeg stod i en meget interessan­t situation, og der kom det frem. Mere vil jeg ikke sige. Jeg havde et meget specielt moment i mig selv. Det var sådan: ’wauw, der vågnede jeg lige op.’ Jeg tror, I får lov til at se det snart. Det blev filmet. Hele forløbet blev filmet af mit crew, sagde Sisto i forbindels­e med praesentat­ionen i FC Midtjyllan­d.

– Åbenbart skulle jeg igennem de ting, jeg skulle, for at finde ud af, at det altid har vaeret FC Midtjyllan­d, jeg gerne ville spille for, sagde Sisto i samme anledning.

– Hvornår opdagede du det?

– Det var meget sent. Tingene var begyndt at komme ud i forhold til FCK. Jeg har haft mange følelser og mange tanker i forhold til at finde mig selv i alt det her. Hvad er det, jeg gerne vil? Hvor er det, jeg gerne vil hen? Nogle gange tager det tid at finde ro i sig selv. Og kunne lytte til sig selv, sagde han og tilføjede senere:

– Hvordan var det at sige nej til FCK?

– Jeg vil sige det her; hvis jeg ikke var mentalt staerk, så var jeg ikke endt i FC Midtjyllan­d. Sådan en situation kraever, at du er staerk, og det siger noget om, hvor staerk jeg er blevet.

– Havde det her vaeret for tre år siden, havde jeg ikke kunnet gøre det, sagde Pione Sisto og slog fast, at valget af FC Midtjyllan­d er truffet med hjertet.

– Er du ikke ked af den måde, FCK troede, det hele var gået i orden?

– Det er vigtigt for mig at vise respekt. Og det gjorde jeg hele vejen igennem. Jeg var bundaerlig.

– Så

troede de vel, at du var deres?

– Ja, og det kan jeg godt forstå. Det troede jeg også selv, sagde Pione Sisto.

ege

 ??  ?? – Hvis jeg ikke var mentalt staerk, så var jeg ikke endt i FC Midtjyllan­d, fortaeller Pione Sisto.
– Hvis jeg ikke var mentalt staerk, så var jeg ikke endt i FC Midtjyllan­d, fortaeller Pione Sisto.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark