Ekstra Bladet

Drabsbil blev fanget på video

- METTE FLECKNER fleck@ eb.dk

En Fiat Punto spøger i kulissen i en brutal sag, hvor en 24-årig mand afgik ved døden.

Manden blev ifølge politiets opfattelse kørt ned bevidst på en sti ved Vestvolden i Brønshøj- Husum 27. marts.

Fulgte efter skyderi

I efterforsk­ningen efterlyser Københavns Politi nu bilen, der påkørte manden, og som efterfølge­nde forsvandt fra stedet ad Frederikss­undsvej.

Det drejer sig om en lys/ sølvfarvet Fiat Punto årgang 2007. Bilen har sølvfarved­e fælge/ hjulkapsle­r og muligvis et skilt i forrudens venstre side. Den blev filmet af et overvågnin­gskamera i området.

– Vi håbede selv at kunne finde bilen, men det lykkedes ikke, siger vicepoliti­inspektør Knud Hvass, som forklaring på, at politiet først nu frigiver billedet.

Påkørslen på Vestvolden skete efter et skyderi i Husum, hvor en mand i 20’ erne blev såret af skud, men ikke livsfarlig­t.

Politiet knytter skyderiet og drabet på den 24- årige sammen.

Opgør og hævn

Teorien er, at den 24- årige blev påkørt som hævn for skyderiet.

Begge forbrydels­er betragtes som opgør under konflikten mellem LTFbanden og den såkaldte Husum- gruppe.

Københavns Politi vil gerne i kontakt med vidner, der har set Fiat Puntoen omkring Frederikss­undsvej 365 den 27. eller 28. marts i år, eller personer, som har set den siden. Politiet mener, at bilen efterfølge­nde er forsøgt bortskaffe­t.

Efter den 24- årige var blevet kørt ned på Vestvolden, blev han af andre bragt til en lejlighed i Søborg, hvor han døde samme nat. Først da kom politiet ind i sagen og måtte lokalisere det egentlige gerningsst­ed på Vestvolden. En mand sidder varetægtsf­ængslet for drabet.

 ?? POLITIFOTO ?? Politiet har længe ledt efter den Fiat Punto, der bevidst påkørte en mand, så han døde. Bilen blev filmet på gerningsaf­tenen.
POLITIFOTO Politiet har længe ledt efter den Fiat Punto, der bevidst påkørte en mand, så han døde. Bilen blev filmet på gerningsaf­tenen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark