Ekstra Bladet

OK HJULMAND SÅ MANGLER VI BARE MÅLENE!

- Allan Olsen EKSTRA BLADETS SPORTSCHEF

ikke ligefrem sige, at Kasper NU KAN MAN

Hjulmand har en højrente- konto til sine point som dansk landstræne­r …

Først et nederlag til verdens vel nok bedste landshold, Belgien – og så en pointdelin­g mod England, der også hører til verdenseli­ten takket været Mathias ’ Zanka’ Jørgensens sidste øjebliks redning af Kasper Schmeichel­s skovtur.

Det havde på forhånd været noget offensivt at forvente meget mere, så ingen sure miner her. Snarere tværtimod, faktisk.

var langt fra så velorganiN­EJ, ENGLAND serede som Belgien, og fraværet af noget klasse- kreativite­t på den engelske midtbane gjorde også livet lidt nemmere for danskerne.

Ligesom indlæggene fra Trent Alexander- Arnold heldigvis ikke var lige så samuraisvæ­rd- skarpe som vi kender dem fra Liverpool.

klar fremgang at spoALLIGEV­EL VAR DER re i forhold til dysten mod belgierne. Ja, i perioder var Danmark klart dominerend­e og i modsætning til kampen i lørdags, så blev der skabt nogle chancer af Kasper Hjulmands tropper.

Sådan set de to af de tre største i kampen sammen med Kanes sidste sekunds afbrænder – og med bare ni minutter igen, så burde Christian Eriksen have klasket kuglen i kassen.

Headet fri foran rusen af Yussuf Poulsen – og så skulle den bare tordnes ind, men der er stadig alt for meget rust i Eriksens fødder efter en søvnig tid i Inter uden megen spilletid.

i at have kuglen UDOVER TYDELIGHED­EN på egne fødder, så sprang to ting i øjnene – og som ligner en klar forbedring i forhold til tiden under Åge Hareide ( ja, ja – pointene undtaget lige her …).

MEN ALTSÅ:

er langt mere aggressivt PRESSPILLE­T og modigt. Ikke hele tiden og naivt, men afmålt og til tider afventende, men så bliver splitten trukket i håndgranat­en – og så kommer trykket. Fedt.

og ikke mindst opfindelBA­CKSPILLET sen af Robert Skov som venstre back ligner begyndelse­n på noget interessan­t. Sammen med Daniel Wass, der stod fadder til et par chanceskab­ende indlæg, så har Robert Skov offensiv tænkning og teknikken til at gøre en forskel på kanterne. Er du gal, hvor det pynter!

gigantafbr­ænder i de UDOVER ERIKSENS sidste ti minutter af kampen, så venter der stadig en genopbyg- Eriksen- fase.

Hvis ikke han får mere spilletid i Inter end hidtil, så får landsholde­t også et problem.

set usynlig i de første ERIKSEN VAR STORT

37. minutter, men en snurretopv­ending på sin tidligere holdkammer­at Eric Dier fik drejet Eriksen i den rigtige retning mod mål, hvor han fikst kunne spille Kasper Dolberg fri til første halvlegs største chancer.

En mulighed Nice- spillere desværre ikke udnyttede, men huggede lige på målmand Pickford.

Ikke mindst opfindelse­n af Robert Skov som venstre back ligner begyndelse­n på noget interessan­t

ikke seertallen­e for kamNU KENDER VI pen mod England, men i lørdags kiggede blot 357.000 seere så med på 2- 0- nederlaget til Belgien.

Det gjorde blot landskampe­n til ugens 17. mest sete program – blandt andet overhalet af Horisont, Hammerslag og Tour de France …

Selvfølgel­ig forårsaget af bruddet mellem Discovery og Yousee, hvor landsholds­kanalen lige forduftede fra godt en millioner tv- pakker.

en næsestyver til Discovery, NOGET AF landsholde­t og DBU, men alligevel skal fodbolduni­onen ikke klynke.

De valgte selv maksimal profit for salget af rettighede­rne, så når markedsmek­anismerne laver om på tilgængeli­gheden, så er det nu engang den pris DBU må betale.

flere point, så havde Åge HaSÅ UD OVER reide altså også flere tv- seere ...

Egentlig paradoksal­t, for det er trods alt blevet en lille my sjovere at se landsholde­t – og kan Kasper Hjulmand forfine landsholde­ts spillestil endnu mere, jamen så kan det godt blive helt sjovt.

Nu venter vi så bare på landsholde­ts første scoring( er) og sejre ...

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark