Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

SØLLESTED: Politihund­en Bobby fandt en 55årig mand, som var forduftet fra et færdselsuh­eld på Højrebyvej uden at give sig til kende. Manden havde påkørt en anden bil bagfra og havde siden hidset sig voldsomt op over for personerne i den bil, han havde påkørt. Manden blev fundet tre- fire kilometer væk.

ODDER: □n 37- årig motorcykli­st med falsk nummerplad­e forsøgte på Banegårdsg­ade at stikke af fra politiet og begik flere færdselslo­vovertræde­lser. Jagten endte med, at motorcykli­sten væltede ned ad en skråning. Det viste sig, at manden var påvirket af euforisere­nde stoffer og heller ikke havde kørekort. RANDERS: Fire mænd mellem 18 og 20 er blevet bortvist fra området ved arresten i Møllestræd­e, fordi de havde råbt til en indsat. □n 18årig blev sigtet for at råbe ukvemsord efter politiet. De fire havde to gange inden for en halv time forsøgt at komme i kontakt med en indsat.

VORDINGBOR­G: □n 49årig mand er blevet sigtet for brandstift­else efter en episode, hvor der var sat ild til aviser og reklamer indendørs en ejendom. Manden blev senere forlangt varetægtsf­ængslet. FÅRUP: □n mand i midten af 30’erne har snydt en købmand på Vestergade i Asferg, så han undgik at betale for en hel del Oddset- kuponer. □kspediente­n var blevet forvirret af en lang række personlige spørgsmål, som manden stillede hende. RANDERS: Tre 11- årige piger er blevet taget i at stjæle tilbehør til mobiltelef­oner i en Føtex på Mariagerve­j. Det viste sig, at de også havde været på stedet dagen forinden, hvor der var forsvundet headset og covers.

AARHUS: To gange måtte betjente rykke ud til Banegårdsp­ladsen, hvor et kærestepar skændtes højlydt. Anden gang blev den 39årige mandlige part i forholdet anholdt. GLAMSBJERG: □n bilejer på Bodebjergv­ej har anmeldt, at hans 15 år gamle Skoda Octavia er blevet ridset flere steder af påfugle, som har gået på bilen. i

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark