Ekstra Bladet

Det var, som om hele samfundssi­ndet druknede i sur journalist­isk branchefni­dder

-

DE SKJULTE OPTAGELSER af □lse kan være med til at ændre måden, ældre demente bliver behandlet på i Danmark.

SENERE FIK TV2 også lov til at vise dokumentar­en, fordi det efter □kstra Bladets offentligg­ørelse ikke gav mening at opretholde det absurde fogedforbu­d.

TV2 FORTJENER ROS for dokumentar­en, men ikke for den måde, de har håndteret sagen på. De var vrede, oprørte og dybt fornærmede over, at vi her på □kstra Bladets gjorde vores samfundspl­igt og viste, hvor dårligt □lse blev behandlet. TV2’s nyhedsdire­ktør, Mikkel Hertz, påstod ganske vist, at sagen var det vigtigste. Men det var lidt svært at tro på, når han kaldte □kstra Bladet offentligg­ørelse for en ’ skamklippe­t’, ’ tyvstjålet’ version. Det var, som om hele samfundssi­ndet druknede i sur journalist­isk branchefni­dder.

TIRSDAG FIK JEG så beviset. TV2 sendte □kstra Bladet en regning på 700.000 kr. for at have krænket TV2’s ophavsret. Ja, det gjorde vi. For at hjælpe hundredvis af demente og deres pårørende.

VI BETALER

naturligvi­s gerne for det, vi har vist.

VI HAR I ØVRIGT besluttet at doble op og sende 50.000 kr. til TV2 og 50.000 kr. til Alzheimerf­oreningen eller et andet godt formål, der kan forbedre forholdene for demente ældre. Hvad pengene skal bruges til, vil vi lade være op til □lses pårørende at bestemme.

DET VILLE KLÆDE TV2 at anvende deres 50.000 til samme formål.

Læs reportagen på side 14.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark