Ekstra Bladet

En klub med en smadret trup

-

Skaderne i FCK- kampen var med til at cementere et billede af en klub og en trup, hvor spillerne meget ofte måtte melde forfald – og det havde også præget situatione­n før corona-nedlukning­en.

Janus Drachmann havde stort set ikke været på fuld kraft siden nytår. Jeppe Tverskov var smadret mod slutningen af efteråret. Troels Kløve væk i lang periode i efteråret. Moses Opondo kunne lige strække det til en måneds tid med startplads­er.

Listen var nærmest uendelig.

Og for spillerne var konklusion­en oplagt. Den fysiske træning var for hård og var kraftigt medvirkend­e årsag til, at skaderne væltede ned over truppen.

Spillerråd­et bragte emnet op over for dem nytiltrådt­e sportschef Michael Hemmingsen.

Fik intet ud af møde

Afhængigt af hvem man taler med, er der forskellig­e pejlinger på, hvor kraftigt spillerne gik i rette med tingenes tilstand.

Om der blev bedt om en fyreseddel til Janus Blond, eller det mere var en appel om en kursændrin­g, afhænger af, hvor skarpt dagsordene­n beskrives.

Realiteten er, at spillerne ikke fik alverden ud af deres henvendels­e.

Et par uger efter mødet med Hemmingsen blev aftalen med Janus Blond forlænget … og OB- spillerne må derfor gruble over andre årsager til skaderne.

For skader er tre måneder senere stadig et kæmpetema i OB op mod sæsonpremi­eren i Superligae­n mod FCK i næste weekend.

Nyligt ankomne Emmanuel Sabbi har stort set ikke været skadet i sin tid i Hobro. Han blev senest udskiftet efter en halv time i testkampen mod Brøndby, fordi han nu døjer med en muskelskad­e.

Janus Drachmann, Kasper Larsen, Mart Lieder, Ryan Johnson Laursen, Alexander Juel Andersen og Aron Thrandarso­n var slet ikke med i Brøndbykam­pen.

 ?? FOTO: JENS DIGE ?? Janus Blond ( med anførerbin­det) fik i starten af årtusindet en enkelt sæson i Superligae­n med Køge. Han er nu fysisk træner i OB.
FOTO: JENS DIGE Janus Blond ( med anførerbin­det) fik i starten af årtusindet en enkelt sæson i Superligae­n med Køge. Han er nu fysisk træner i OB.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark