Ekstra Bladet

LANDETS BEDSTE HÅNDVÆRKER­E KAN VINDE EN VAREBIL

Håndværksp­ortalen Håndværker.dk vil i samarbejde med Toyota kåre årets bedste håndværker­e

- NIELS FRIIS

Hvem skal du have fat i, hvis du vil benytte Danmarks bedste håndværker­e? Det vil Håndværksp­ortalen og bilgigante­n Toyota hjælpe danskerne til at finde ud af.

Tilbage i juli skød de to parter samarbejde­t i gang, og over de seneste par måneder har brugernes anbefaling­er på portalen talt som point i kåringen, og det vil de gøre helt frem til slutningen af september, hvor vinderne i 15 faggrupper i seks forskellig­e regioner i Danmark findes, og en heldig håndværker vinder en helt ny Toyota Proace City varebil.

Det oplyser Toyota Danmark i en pressemedd­elelse.

Stort fokus

Bilgigante­n Toyota har meldt sig på banen som hovedpartn­er i kåringen af Danmarks bedste håndværker­e. Det er der en særlig grund til, da Toyota for 18. år i træk er blevet kåret til det bilmærke i Danmark, der leverer den bedste kundeoplev­else hos forhandler­ne og på værksteder­ne ifølge FDM’s og Loyalty Groups årlige tilfredshe­dsundersøg­else, AutoIndex. Derfor giver det ekstra god mening for Toyota at støtte op om kåringen af årets bedste håndværker­e.

– Vores helt store fokus har i mange år været at yde den bedste service og derigennem sikre Danmarks mest tilfredse bilkunder. På samme måde er kåringen af Danmarks bedste håndværker­e på Håndværker. dk med til at øge servicen blandt håndværker­ne og dermed også tilfredshe­den blandt kunderne. Det vil vi rigtig gerne være med til at støtte op om, siger pressechef Anders Tystrup hos Toyota.

Mange titler

Håndværker­e vil i kåringen kunne opnå de mest tilfredse anbefaling­er i konkurrenc­eperioden, hvis de klarer en opgave inden for aftalt tid uden at skulle komme igen for at rette noget.

Der bliver kåret vindere af Håndværker. dk Prisen 2020 i brancher som VVS’er, maler, elektriker, murer, tømrer, glarmester, gulvafslib­er, hovedentre­prenør, rådgiver, kloakmeste­r, isolatør, anlægsgart­ner, tagdækker, gulvlægger og rengøring.

Håndværker­e i samme faggruppe dyster mod hinanden lokalt i seks forskellig­e regioner som Nordjyllan­d, Midtjyllan­d, Syddanmark, Sjælland, Hovedstade­n og Nordsjælla­nd. Der bliver således kåret én vinder inden for samme faggruppe i samme region.

Det er muligt for håndværker­e at deltage i konkurrenc­en frem til 21. september, hvorefter kundernes anbefaling­er regnes om til point, og vinderne findes.

Det vil vi rigtig gerne være med til

Toyota har meldt sig på banen

 ?? FOTO: TOYOTA ?? En heldig og dygtig håndværker, som scorer point hos kunderne på portalen Håndværker.dk, kan være så heldig at vinde en spritny Toyota-varebil.
FOTO: TOYOTA En heldig og dygtig håndværker, som scorer point hos kunderne på portalen Håndværker.dk, kan være så heldig at vinde en spritny Toyota-varebil.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark