Ekstra Bladet

DISSE TING IRRITERER CHAUFFØRER I VAREBILER

En ny undersøgel­se afslører, hvad chauffører i varebiler bliver allermest irriterede over i trafikken

-

terede, når parkerings­pladser er for smalle, ligesom mange også kan mærke pulsen stige hos chauffører­ne, når andre ikke lukker varebilern­e ud i trafikken.

– Efter et par måneder, hvor mange varevognsc­hauffører på grund af corona har haft vejene næsten for sig selv, når de udfører deres arbejde, er dette et passende tidspunkt at minde alle trafikante­r om at køre hensynsful­dt og hjælpe hinanden i trafikken, siger Claire English, som er chef for erhvervskø­retøjer hos Volkswagen i Storbritan­nien, i pressemedd­elelsen.

– Nogle situatione­r er naturligvi­s uundgåelig­e, men denne undersøgel­se afslører de mest almindelig­e fejl og vaner, der kan forårsage problemer og i nogle tilfælde ulykker i trafikken, siger hun.

Det irriterer danskerne

Undersøgel­sen fra Storbritan­nien handler om chauffører i varebiler, som måske oplever andre frustratio­ner end bilister, som kører i personbile­r.

Sidste år lavede Kantar Gallup en undersøgel­se blandt danske bilister på vegne af Gjensidige Forsikring for at blive klogere på, hvad der irriterer danske bilister mest, når de kører på motorvej.

Især tre ting skilte sig ud, viste undersøgel­sen. Hver tredje af de adspurgte pegede på bilister, der ikke holder til højre på motorvejen, som den mest udbredte kilde til irritation på motorvejen. Overhalend­e lastbiler og bilister, der presser bagfra, kom ind på de næste pladser med henholdsvi­s 22 og 21 procent.

Nogle situatione­r er uundgåelig­e

 ?? FOTO: VW ?? En ny undersøgel­se afslører, hvad chauffører i varebiler oftest bliver irriterede over i trafikken.
FOTO: VW En ny undersøgel­se afslører, hvad chauffører i varebiler oftest bliver irriterede over i trafikken.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark