Ekstra Bladet

TILBAGE PÅ LORDØEN

Oldboys- Bendtner fik debut for Tårnby FF

- MORTEN KIERSGAARD ESPERSEN mke@ eb.dk

– Tager du billeder til Bendtners Instagram, eller er det til Ekstra Bladet?

Der var et par nysgerrige tilskuere blandt de 200 børn og voksne, der var mødt frem på opvisnings­banen på Ugandavej i Tårnby for at overvære Nicklas Bendtners første fodboldkam­p i ti måneder.

Scenen er ikke længere de største stadions i Europa, men til gengæld får den 32- årige angriber nu fuld spilletid for oldboyshol­det i Tårnby FF, der i går slog Fredensbor­g 1- 0.

Godt nok kun 2x35 min, ’ for de løber jo ikke så meget, og de skal også være færdige, inden det bliver mørkt,’ som en tilskuer formulered­e det.

Fåmælt debutant

Selv havde Bendtner ikke de store kommentare­r til sin debut.

– Ikke i dag. Det er ikke det, jeg er her for, siger Bendtner til Ekstra Bladet, inden han indrømmer, at han har købt drikkevare­r til at fejre sejren med i omklædning­srummet.

– Ja, det er kutyme, at alle debutanter skal købe en ramme bajere, griner Bendtner.

Blandt de gamle drenge spillede han overrasken­de nok ikke helt fremme i front, men var i stedet offensiv midtbane med flotte tæmninger, aflevering­er, afslutning­er forbi mål og knap så mange løb, inden han røg ned som defensiv midtbane og til sidst endte som venstre back.

– Han gjorde det faktisk rimelig godt i forhold til, hvad jeg havde regnet med. Meningen er, at han skal spille hængende angriber, men han gør lidt, som det passer ham, griner træner Michael Lagermann.

– Vi har angribere nok, og han brændte jo nogle chancer i dag, så jeg tror, at han gør det meget godt på midten også næste gang. Jeg regner med, at han kommer med til Stenløse næste onsdag. Vi må se, om han har lyst.

Reklame- problemer

I aftes var Bendtner med lange underbukse­r og røde støvler eneste spiller uden rygnummer.

– Vi havde nogle problemer, fordi vi ikke var helt klar over reglerne omkring reklamer og sådan noget, så vi måtte finde en ny trøje til ham i sidste øjeblik.

I næste kamp er der dog et trøjenumme­r klar til Bendtner med tilnavnet Lord.

– Han får 9’ eren på trøjen her. Det skal vi nok nå. Nu skal vi ind og fejre det, og så skal han holde en lille tale, hvis vi kan få ham til det.

 ??  ?? Torsdag 10. september 2020 ekstrablad­et.dk/sport
Torsdag 10. september 2020 ekstrablad­et.dk/sport
 ??  ?? Kæresten Philine giver lige Nicklas Bendtner et par gode råd.
Kæresten Philine giver lige Nicklas Bendtner et par gode råd.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark