Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at Danmark politisk set er ved at få amerikansk­e tilstande, hvor man higer og søger efter fejl, som politiske modstander­e har lavet langt tilbage i tiden, i stedet for at komme med gode politiske forslag. Lolita-Jeppe har i et tilfælde vist dårlig moral, men mon ikke de fleste af os og også politikern­e har lavet et eller andet på kant med god moral eller loven. Skulle man være fejlfri for at komme i tinget, ville folketings­salen være tom.

Per Allan Lunding Grammingto­ften 26C Rødding

at 19.000 opslåede stillinger er ubesatte ifølge Dansk Arbejdsgiv­erforening, fordi mange ledige hellere vil forsørges end at tage et job, de føler sig overkvalif­icerede til. Hvorfor skal nedslidte, ufaglærte lavtlønned­e forsørge folk med dyre, gratis uddannelse­r, som er for fine til at bestille noget?

Michael Thestrup Brønshøj

at vi bliver belært om, at det er de private og piratfeste­rne, der er farlige for hovedstade­n. Men konsekvens­en er, at man straffer dem, der overholder reglerne, nu barer og restaurant­er og ikke mindst Superligak­lubber, der alle på forbilledl­ig vis har rettet ind efter reglerne. Jeg har ellers været svært imponeret af regeringen­s indsats.

Steen Brogaard Brønshøj

at vi i sidste uge fik et antiracist­isk parti, og i denne uge et anti- kød parti. Jeg tænker, hvilket nyt parti ser dagens lys i næste uge? Et politisk parti, som er imod politik? Et parti imod elløbehjul? Anti- ryger- partiet? Vores problemer skal ikke løses af ekstreme drømmere som Veganerpar­tiet. Carsten Thrane, Søborg Hovedgade 203 Søborg

at en gammel sag om Jeppe Kofod er vågnet op til dåd i disse tider, hvor alt og alle føler sig krænkede på andres vegne. Så lad det dog ligge. Kors, hvor er jeg træt af alle de fornærmede.

J. Hartmann

Gl. Holmegårds­vej 7 Hillerød

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark