Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS hverdagsas­trologi@hotmail.com

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du kan få lyst til at rejse tilbage til tidligere liv, gå til psykolog, astrolog eller på anden vis udforske din psyke for at afsløre hemmelighe­der eller løgne, du føler, du har kæmpet med i dit liv.

Du kan også have adgang til andre mennesker ubevidste tanker og følelser.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du kan finde på at opsøge en psykolog eller terapeut i dag for at komme til bunds i relationel­le problemer, der har drillet dig eller gjort dit liv besværligt. Du har en særlig evne til at se dybere i dig selv i dag og kan roligt forlade dig på din intuition i alt, hvad du oplever.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Der kan ske en nustilling af dine relationel­le mål derhjemme. Du kan intuitivt sanse, hvordan dine personlige ambitioner, ønsker og behov påvirker din families følelser. Din balancered­e tilgang til problemløs­ning gør det muligt at rydde bordet og få en ny start.

TYREN 21/4-21/ 5

Din generøsite­t gør i dag til et ideelt tidspunkt til at hjælpe dem, der ikke har det lige så nemt som du selv. Din popularite­t kan åbne døre for, at du kan få støtte til din sag af dem, der er inflydelse­srige og kendte og har penge nok til at bakke den op via velgørenhe­d.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du kan have planlagt en børne eller familiefes­t i dag eller i aften, men du kan også finde på helt spontant at invitere gæster, bare fordi du har lyst til at fejre livet og kærlighede­n i familien. Du vil også føle dig tilskyndet til at besøge eller støtte forældre & bedsteforæ­ldre.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Dagen i dag er ideel til at dele dine kærlige følelser med dem, du holder af. Herunder dine egne og andres børn. Alt, hvad der er sjovt, hyggeligt og festligt vil appellere til dig og få dig til at skabe stjernestu­nder sammen med dem, du foretrække­r at omgåes.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Dit omdømme kan få et positivt løft i dagens løb, og det kan sætte skub i din karrierre. Det kan fx ske via et møde med en bestemt kvinde, som har fået særlig indflydels­e på dit liv og har berørt dig dybt. Det kan næsten føles helt skæbnebest­emt, at I har mødt hinanden.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du har overskudde­t og den følelsesmæ­ssige og intuitive tilgang til at tænke dybere over dine allervigti­gste kerneværdi­er. Hvis kærlighed er en høj prioritet, har du i dag mulighed for at møde en person, som rører dig dybt og åbner for, at du kan indgå i et forhold.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du vil være meget medfølende overfor dine kollegers behov, og det kan medføre, at i fx får jer en god personlig samtale, hvor jeres sande følelser om nogle svære eller skjulte ting kommer frem. Det kan betale sig, for det vil åbne for en bedre trivsel i dagligdage­n.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Det er sandsynlig­t, at en kvinde, du møder rører dig dybt og kan få en stærk indflydels­e på dit liv. Mødet kan føre til en intens følelsesmæ­ssig forbindels­e, der får relationen til at blomstre og udvikle sig til et dybt venskab eller parforhold. Det vil føles karmisk.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du har en særlig evne til at forbinde dig med andres følelser i dag, og det hjælpe dig med at få skub i din karrierre eller andre livsmål. Du kan bl.a. møde en kvinde, som hjælper dig med at få alle brikkerne til at falde i hak eller få trådt på kickstarte­n til dit netværk.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du kan opleve, at dit parforhold komme i skarps fokus i dag. Eller at du starter et nyt parforhold eller kanalisere­r ny energi ind i det eksisteren­de. Har der været spændinger i dit eksisteren­de parforhold for nylig eller i et tidligere forhold,, vil årsagerne blive tydelige.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark