Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

BIRKERØD: □t tyveri udspillede sig ved Ford. Det viste sig, at alle fire hjul fra syv forskellig­e biler var blevet afmonteret og stjålet. Politiet har ikke fundet gerningsmæ­ndene. GENTOFTE: Politiet fik en anmeldelse om, at der havde været indbrud i Gentofte Badminton Klub. Umiddelbar­t var det svært at se, hvor tyvene var brudt ind, men det kunne konstatere­s, at der var blevet stjålet designerst­ole, sodavand, madvarer og kontanter.

SORØ: □n gruppe unge befandt sig i et skur ved en daginstitu­tion, da en patrulje kom forbi. Der lugtede af hash, og betjentene fandt et jointskod på jorden. Desuden havde den ene af de unge 1,43 gram hash på sig og blev sigtet for at overtræde loven om euforisere­nde stoffer. AARHUS: 32 bilister blev sigtet for at overtræde færdselslo­ven. Der var tale om et bryllupsop­tog, hvor de 32 bilister ikke mente, at færdselslo­ven gjaldt for dem. Flere drønede over for rødt, andre kørte alt for stærkt. KALUNDBORG: Politiet fik en anmeldelse om, at der var hørt skud ved et pizzeria omkring Sct. Jørgensbje­rg. Flere patruljer blev sendt til stedet, men det viste sig, at der var tale om hærværk, da nogle personer havde kastet en sten gennem ruden til pizzeriaet.

RØNNE: □n 44-årig mand blev stoppet ved færgetermi­nalen, da han ankom fra Køge. Da politiet visiterede ham, fandt de 30 gram hash, som straks blev konfiskere­t. Han kan se frem til en bøde. FREDENSBOR­G: □n kvinde kontaktede politiet, da hun i nogle siv havde set en jolle uden en fører. □n helikopter blev sendt til området, men undervejs ringede ejeren af jollen ind til politiet og fortalte, at han godt nok var faldet i vandet, men selv var svømmet ind. RØNNEDE: Da politiet foretog en færdselsko­ntrol på Vordingbor­gvej, kunne man konstatere, at farten var alt for høj. ❘ alt blev 43 køretøjer kontroller­et, hvor den ene bil kørte hele 189 kilometer i timen. På strækninge­n måtte man køre 80 kilometer i timen.

rützou

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark