Ekstra Bladet

Brutal fortid: Har flere domme bag sig

- ulba

Det er ikke første gang, det 33- årige Bandidos- medlem Nicolas Nielsen er røget i fængsel. Faktisk er hans synderegis­ter efterhånde­n langt og viser, at han har hang til våben som økser og knive. Det viser også, at han ikke går af vejen for at bruge dem.

En af de hårdeste domme før gårsdagens dom er fra 2014. Her blev Nicolas Nielsen idømt to år og to måneders fængsel for røveri og grov vold under særligt skærpende omstændigh­eder. Sammen med en anden Bandidos- rocker opsøgte han en 28-årig mand, som blandt andet fik stukket en kniv gennem sin venstre håndflade.

De to dukkede op, mens den 28- årige havde gæster i sit hjem. Gæsterne blev gennet ovenpå, mens Nicolas Nielsen og det andet bandemedle­m forsøgte at få kradset 30.000 kroner ind.

Ville kradse 30.000 kr. ind

Det var et beløb, som de hævdede, at den 28- årige måtte betale for en onkel, som var røget i fængsel, og som derfor ikke selv kunne betale.

– Det gik stærkt. De slog ud efter mig. Jeg husker ikke, hvor mange slag jeg fik eller af hvem. En af dem tog en kniv frem. Jeg stak min hånd frem og forsøgte at slappe af. Jeg fik stukket kniven igennem hånden – hele vejen. De sagde, at min onkel skyldte penge, og at jeg selv skulle betale en dummebøde på 30.000. Jeg snakkede dem bare efter munden og sagde ’ ja, ja’, lød PN’s forklaring i Retten i Holbæk, ifølge retsbogen.

Nicolas Nielsen nyder titlen som road captain i Bandidos Holbæk-chapteret.

Det fortalte han, da han afgav forklaring i sagen om økseoverfa­ldet, hvor han nægtede sig skyldig.

– En road captain arrangerer fester og ture til udlandet. Og så sørger han for, at der er booket hoteller og den slags ting, sagde Nicolas Nielsen selv i retten om indholdet i sin jobbeskriv­else.

Jeg husker ikke, hvor mange slag, jeg fik, eller af hvem

 ?? PRIVATFOTO ?? Rockeren Nicolas Nielsen har flere domme bag sig.
PRIVATFOTO Rockeren Nicolas Nielsen har flere domme bag sig.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark