Ekstra Bladet

Jonas: Boost før derbyet

-

GÖTEBORG ( Ekstra Bladet): IFK Göteborg- tilhængern­e gjorde alt for at forstyrre FCK’erne opladning til Europa League- kampen på Ullevi. Der blev både fyret fyrværkeri af og udløst en brandalarm, så FCK’erne natten til torsdag måtte gå ned fra 26. etage.

Jonas Wind indrømmede, at han ikke fik den bedste søvn, men det var ham, der alligevel sendte det sidste stykke fyrværkeri af sted i Göteborg.

Med sin hovedstøds­scoring sørgede han for, at IFK er færdige i Europa, mens FCK får en chance mere.

– Ja, du kan godt skrive, at jeg fyrede det sidste fyrværkeri af, sagde FCKmatchvi­nderen med et smil til Ekstra Bladet efter den hårdt tilkæmpede 2- 1- sejr, der kom oven på en urolig nat.

– Jeg tænkte, hvad fanden sker der. Det er en del af gamet, men selvfølgel­ig var det irriterend­e.

– Det var godt, at man kunne få sig en lur i løbet af dagen, sagde Jonas Wind, der ikke havde sin bedste kamp, men viste sin store værdi for FCK- holdet med sin scoring fem minutter i lukketid.

– Vi skulle nok have udnyttet nogle af vores chancer før det og ikke kommet derud, hvor vi kom bagud med et kvarter igen.

– Mange havde sikkert katastrofe- overskrift­en klar, og jeg tænkte, at det fandeme var løgn. Efter så mange chancer til os, scorede de på deres første, men vi bevarede troen og fik det vendt.

– Det kunne være endt rigtig galt, men vi stod sammen og kæmpede alle mand. Det var stærkt, sagde FCK- angriberen, der godt var klar over, at der havde været dømt krise, hvis det var gået galt:

– Det havde godt nok været sløjt, hvis vi røget ud nu, men en sejr luner altid og giver os et boost inden derbyet på søndag.

Ståle: Gennemsoli­d

FCK- manager Ståle Solbakken kaldte sit holds præstation for gennemsoli­d uden at være prangende. Det blev lige så svært, som han havde forudset, men han fik sin happy ending.

– Når det afgøres over kun en kamp, bliver det lidt lotto. Så jo, jeg var nervøs kampen igennem. Alt kan jo ske, når det kun er en kamp, lød det fra nordmanden, der ikke undlod at nævne, at banen ikke ligefrem gjorde det lettere for hans mandskab:

– Jeg er lidt ked af, at vi spillede på den bane, for den er ikke god. Jeg tror ikke, at græsset er blevet klippet, siden Danmark vandt EM i ’ 92.

Mange havde sikkert katastrofe­overskrift­en klar, og jeg tænkte, at det fandeme var løgn

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark