Ekstra Bladet

Fint ’ bare at være Mads’ kone’

- et

Parret er meget forskellig­e på mange områder. Mads er meget ekstrovert, flyvsk, impulsiv og har mange bolde i luften, mens Lisette er helt modsat.

Hun er introvert, meget oppe i sit eget hoved og behøver ikke en masse folk omkring sig.

Og netop derfor er det nogle gange grænseover­skridende for Lisette at være sammen med Mads, fortæller hun.

Hun bliver altid kastet ud i nye situatione­r og får overskrede­t sine grænser, når hun for eksempel skal med ham på den røde løber og andre arrangemen­ter i forbindels­e med hans karriere.

Hun elsker dog at få muligheden for at støtte ham i hans karriere og se ham få den opmærksomh­ed, hun synes, han fortjener.

– Hvordan er det at stå i skyggen af Mads?

– Hvis jeg nu havde min egen karriere og noget, jeg brændte for, så tror jeg, at jeg ville have det sværere med det.

– Men fordi jeg bare er mig, så har jeg ikke noget problem med bare at være Mads’ kone.

– Og jo, det kan da godt være mærkeligt nogle gange, at det er Mads, folk altid gerne vil snakke med, og jeg så står som tomt fyld, men jeg er også en meget anderledes person, end Mads er.

– Jeg er meget introvert, så jeg har heller ikke brug for, at folk snakker med mig, og det er mig, der er samtaleemn­et.

– Jeg har det fint med bare at kunne være i baggrunden.

Selvom det til tider kan være hårdt at være gift med en sportsstje­rne, der har succes, så ville Lisette heller ikke være det foruden.

– Vi har også en masse muligheder, som andre ikke har.

– Det er en unik oplevelse med de rejser, vi kan få og cykeloplev­elser med sejre og nedture. Og det, at vi allerede har købt vores hus i en alder af 24 år. Det er jo fantastisk, at vi allerede kan gøre det.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark