Ekstra Bladet

Beskyldes for endnu et overgreb

Den tidligere model Amy Dorris står frem om et overgreb, der angiveligt fandt sted i 1997

- EMMA BUUS MOSEGAARD emmo@ eb.dk

Foran badeværels­et i hans VIP- lounge under tennisturn­eringen US Open i 1997 begik Donald Trump angiveligt et seksuelt overgreb på Amy Dorris.

Det fortæller den tidligere model i et interview med The Guardian.

Amy Dorris, der dengang var 24 år, beskylder ham for at have tvunget hans tunge ind i munden på hende, befamlet hende over hele kroppen og holdt hende i et greb, hun ikke kunne slippe ud af.

– Han stak bare tungen ind i munden på mig, og jeg skubbede ham væk. Det var der, hans greb blev strammere, og hans hænder befamlede mig på min numse, mine bryster, min ryg, alle steder, siger hun til det britiske medie.

Kæmpede for at komme fri

Hun fortæller, at hun forsøgte at få hans tunge ud af sin mund, og at hun måske gjorde skade på tungen. Den amerikansk­e præsident har gennem sine advokater benægtet på det kraftigste, at han nogensinde har chikaneret, forgrebet sig på eller opført sig upassende omkring Amy Dorris.

Har givet dokumentat­ion

Amy Dorris har givet avisen flybillett­er og billeder, der dokumenter­er, at hun og Donald Trump var til stede ved tennisturn­eringen, der blev afholdt i New York City, på samme tid. På flere billeder sidder de ved siden af hinanden.

The Guardian har også talt med hendes ven og hendes mor. Begge ringede hun til lige efter overgrebet.

De har også været i kontakt med en psykolog og venner, som hun har talt med, i årene efter episoden angiveligt fandt sted.

Sagde stop flere gange

Amy Dorris erindrer, at hun flere gange sagde fra over for rigmanden Donald Trump. ’ Nej, forsvind,’ og ’ Nej, stop,’ sagde hun angiveligt.

Men hun fortæller, at han var ligeglad.

Hun var sammen med sin daværende kæreste, Jason Binn, ved tennisturn­eringen.

Da de dagen efter overgrebet vendte tilbage til turneringe­n og Trumps VIP- lounge, tog hun et mere konservati­vt outfit på.

Men lige lidt hjalp det, for hans tilnærmels­er fortsatte.

– Jeg følte mig ikke som mig selv der på andendagen, siger hun til the Guardian.

– Det føltes som om, at noget var blevet taget fra mig.

Hans greb blev strammere, og hans hænder befamlede mig på min numse, mine bryster, min ryg

 ?? ARKIVFOTO: MANDEL NGAN/AFP/ RITZAU SCANPIX ?? Hårdnakket benægter
Donald Trump beskyldes endnu engang for overgreb, og som sædvanlig nægter han alt.
ARKIVFOTO: MANDEL NGAN/AFP/ RITZAU SCANPIX Hårdnakket benægter Donald Trump beskyldes endnu engang for overgreb, og som sædvanlig nægter han alt.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark