Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at blodrøde Mette Frederikse­ns ja til omskæring af børn siger alt om hendes leflen for jøder og muslimer. Personligt synes jeg, at det er mishandlin­g, og det burde straffes med fængsel eller udvisning. Jeg har selv været så uheldig at se resultatet af en mislykket omskæring på en skadestue for ti år siden. Det var ikke rart. Arne Vendelbo Hvidovre

at det autoritets­tro samfund er nøjagtig som et pyramidesp­il. I stedet for at tænke selv ser man opad i pyramiden og mener det, som nogen med højere autoritet end en selv mener, siger og gør. Alle tror, at andre ved bedre. Folket tror på pressen. Pressen tror på myndighede­r og eksperter. Politikere tror på magt. Magt tror på mere magt. Danske myndighede­r og eksperter tror på WHO.

Kurt Larsen Reventlows­gade København V

at særpension­srettighed­er til Socialdemo­kratiets Arnekernev­ælgere og særskat på ( borgerlige) bankansatt­e kun handler om én ting: At hytte sine egne på andres bekostning – ligesom en enevældig hersker i en bananrepub­lik. Hvad Mette Frederikse­n ( S) kalder for solidarite­t, er i virkelighe­den klassisk korruption lovliggjor­t gennem magt og særlove.

Michael Thestrup Brønshøj

at tyskerne har en talemåde, som fint beskriver Jeppe Kofod- situatione­n: ’ Wenn mal endlich über eine dumme Sache ein bisschen Grass gewachsen ist, kommt immer eine dumme Kuh und frisst das Ganze wieder auf.’

Svend H. Pedersen Vandværksv­ej 28 Kruså

at jeg overhovede­t slet ikke kan forstå, at ytringsfri­heden virkelig er så vigtig at beskytte, som når den i tilfældet Stram Kurs og skabssvens­keren Rasmus Paludan koster politiet over 100 millioner kroner ... Der er altså noget galt med prioriteri­ngen herhjemme.

Visti Vester Solrød Strand

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark