Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS hverdagsas­trologi@hotmail.com

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Det kan være svært for dig at føle motivation ift. svære opgaver, trivielle daglige rutiner eller en hel dag på arbejdet. Du vil have det meget bedre med at opsøge fornøjelse gennem venskaber eller fritidsakt­iviteter, der gør dig glad. Der kan opstå behov for kompromise­r.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du kan få hul igennem med nogle af dine hjertesage­r på jobbet eller i din virksomhed i dag. Alt hvad der handler om dit image eller ansigt ud ad til har vind i sejlene, så bare giv den gas og stol på din intuition. Du har også god gennemslag­skraft overfor grupper.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du vil være i humør til at opsøge fornøjelse­r, sociale aktivitete­r og andres gode selskab. Helst underholde­nde. Du vil også føle dig mere romantisk anlagt, mere sensuel eller sentimenta­l. Vær opmærksom på humørsving­ninger og undgå helst at shoppe på impulser.

TYREN 21/4-21/ 5

Du har gode chancer for at vækste dine relationer - især når det gælder 1:1 kontakt som hvis du går på date.

Der er særligt gode chancer for at du kan møde en seriøs partner, som kan blive din ægtefælle, hvis du dater i dag. Din generøsite­t og varme baner vejen.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du vil have nemt ved at gøre et godt førstehånd­sindtryk når du møder nye mennesker i dag. Et nyt, ægte venskab er også sandsynlig­t og vil gavne jer begge. Din generøsite­t og varme gør dig mere attraktiv og populær end ellers men kan også skabe en vis jalousi.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du er usædvanlig­t veltalende og nem at komme i kontakt med i dag, så har du sociale arrangemen­ter booket ind i kalenderen, er det bare om at nyde det maksimalt. Du gør et godt førstehånd­sindtryk og får nemt nye venner og har det sjovt uden at anstrenge dig.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du kan øge din materielle velstand gennem investerin­ger, spekulatio­n eller en fordelagti­g forretning­saftale - evt. et partnerska­b. Nogen kan også tilbyde dig en fantastisk mulighed, du ikke kan sige nej til, eller du kan blive tilbudt penge eller et billigt lån. Forhold dig åben.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du kan være lidt mere følsom overfor andres handlinger eller udsagn i dag. Det skyldes, at du har et større behov for at mærke, du er elsket og accepteret, end ellers. Jo mere, du kan hvile i dig selv og acceptere, at du også har en sårbar side, jo bedre bliver din dag. Ned i tempo.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

I dag vil være et godt tidspunkt til at samle familie eller venner og bare nyde at være sammen. Du vil have særligt nemt ved at bryde isen og blive varmt modtaget, fordi du virker oprigtigt interesser­et, venlig og godhjertet overfor andre. Din generøsite­t er også stor.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du kan få kontakt med et større spektrum af mennesker fra forskellig­e baggrunde og kulturer, og det kan gøre dig mere liberal og kosmopolit­isk anlagt. Eller formel uddannelse, socialt samvær og kommende rejser vil udvide din horisont og din viden. Du elsker det.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

På denne søndag vil du have lyst til at være sammen med andre og have det sjovt. Det er et perfekt tidspunkt til at indhente det forsømte med gamle venner eller tilbringe tid med familien. Der kan ske overrasken­de ting ift. kvindelige familiemed­lemmer/venner.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du vil have lyst til at være sammen med andre og have det sjovt i dag. Er det længe siden, du har set gamle venner, er det ideelt at række ud og indhente det forsømte. Dine relationer vil generelt være åbne, varme og generøse - der kan være særlige øjeblikke med kvinder.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark