Ekstra Bladet

Frygtede at sløj Sviatchenk­o havde corona

-

Officielt blev Erik Sviatchenk­o tildelt et hvil mod Lyngby for at spare ham, og FCM- kaptajnen var på plads til kampen for at modtage hæderen som ’ Årets profil’ fra Spillerfor­eningen.

Men den forklaring bagatellis­erer, hvad der virkelig er sket omkring FCM- kaptajnen de seneste dage.

For Sviatchenk­o blev sløj i perioden efter kampen mod Young Boys, og da ulvene skulle gennem den sidste træning før Lyngbykamp­en, blev anføreren nød til at melde forfald, og han måtte i hast testes for corona.

– Erik følte sig sløj, og han fik derfor en coronatest, fortæller en kilde i FC Midtjyllan­d.

Klubbernes balancegan­g

Oplevelsen beskriver meget fint den balancegan­g, som topklubber­ne er ude i, mens coronaen florerer.

For det er så små ting der skal til for at smadre en god sæson. En uheldig spiller er nok til at invitere den smitsomme virus indenfor.

I ugens løb måtte Steaua

Bukarest, nu FCSB, spille Europa League med et reservespæ­kket mandskab uden ni stamspille­re.

På tirsdag spiller FC Midtjyllan­d første opgør om adgang til guldminen i Champions League ude mod Slavia Prag, Det er ganske enkelt det værste tidspunkt overhovede­t at blive ramt af covid- 19, men alt peger mod at mestrene slap med skrækken denne gang.

Brug for mange spillere

Det betyder, at Brian Priske kunne glæde sig over en kamp mod Lyngby, hvor Evander og Pione Sisto fik første start, lige som Junior Brumado fik muligheden for at bevise, at han var at foretrække i front foran Sory Kaba. Breddespil­lere som Dion Cools og Manjrekar James blev også tildelt startplads­er.

– Vi kommer til at spille 20 kampe de næste 12 uger. Vi får brug for at få gang i så mange som muligt. Det er forudsætni­ngen for at vi kan levere i så tæt et kampprogra­m, sagde cheftræner Brian Priske.

Erik følte sig sløj, og han fik derfor en corona- test

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark