Ekstra Bladet

Liverpool enig med ny angriber

- MORTEN KIERSGAARD ESPERSEN mke@ eb.dk

Fredag skiftede Thiago Alcantara fra Bayern München til Liverpool, og nu er de engelske mestre klar med endnu en forstærkni­ng i form af den portugisis­ke angrebsspi­ller Diogo Jota, der primært optræder som venstrekan­t.

– Liverpool har indgået en aftale om at betale 45 millioner pund (365 millioner kroner) for Wolverhamp­ton-angriberen Diogo Jota til, og den 23- årige spiller kommer til klubben lørdag for at gennemgå lægetjek, inden handlen er lukket, skriver Skysports.

Sad på bænken

Ingen af klubberne har endnu gjort skiftet officielt, men Skysports mener altså, at kun lægetjekke­t mangler, og også andre medier som The Times og The Guardian har skrevet om skiftet og skriver, at det er på plads.

23- årige Diogo Jota scorede syv gange i 34 kampe i sidste sæsons Premier League, men var ikke med i Wolverhamp­tons kamp torsdag mod Stoke og sad på bænken, da man i weekenden vandt 2- 0 mod Sheffield United.

I alt har han scoret 33 gange i 111 kampe for Wolverhamp­ton, hvor han kom til fra Atlético Madrid i 2017 først på leje og siden permanent. Karrieren blev startet i den mindre klub Pacos Ferreira, og efter det kiksede ophold i Atlético

Madrid har han også været lejet ud til Porto, mens det er blevet til 30 U- landskampe og 14 mål og også fire kampe på A- landsholde­t.

Modsatte vej

Mens Liverpool altså får en ny angriber, så melder Skysports, at Liverpool- forsvarere­n Ki- Jana Hoever rykker den modsatte vej til en værdi af 81 millioner kroner. Det bytte skulle have gjort den store handel lettere.

Den 18- årige forsvarer nåede kun fire kampe for Liverpool siden ankomsten fra Ajax i 2018, og så sent som sidste sommer skrev han en længere kontraktfo­rlængelse med klubben.

 ?? FOTO: RITZAU SCANPIX ?? Skysports melder, at Liverpool er enige med Wolverhamp­ton og betaler 365 millioner kroner for Diogo Jota, her i kamp med Liverpools Trent Alexander-Arnold.
FOTO: RITZAU SCANPIX Skysports melder, at Liverpool er enige med Wolverhamp­ton og betaler 365 millioner kroner for Diogo Jota, her i kamp med Liverpools Trent Alexander-Arnold.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark