Ekstra Bladet

På vej med corona- baby

’ Besserwiss­er’-værten Anna Ingrisch er gravid med sit tredje barn, så nu er der fem børn i husholdnin­gen med gemalen Martin Krasnik

- Allan Lykke Linda Johansen

Det var slet ikke en del af en ti- års- plan, at vi skulle have barn nummer fem, men det var så, hvad der skete

Det var aldrig en del af min drøm at få børn. Jeg troede, jeg skulle være direktør i Mærsk

Hver fredag aften kan man se hende forsøge at holde styr på de politiske ronkedorer – og et par yngre kvinder eller tre – i ’ Bessewisse­rne’ på TV2 News.

Det kan være hårdt arbejde, når klogeåger som Hans Engell og Jarl Cordua rykker utålmodigt og vil have ordet. I munden på hinanden.

Men det klarer den unge vært, Anna Ingrisch, med et smil på læben og en kvik bemærkning, der hurtigt får discipline­ret sværvægter­ne, når de bliver alt for uregerlige.

Selv synes hun dog ikke, at det er så vanskeligt at holde debattører­ne i ørerne.

– Det kunne sagtens være værre. De er allesammen meget venlige, høflige og velopdragn­e, men de er også parate til at glemme det, når det er på sin plads.

– Jeg har et godt forhold til dem alle og synes, de har taget godt imod mig. Der har ikke været nykker eller nogen test af mig. Det er de trods alt for profession­elle til, siger Anna Ingrisch, der også hedder Krasnik efter ægteskabet med den tidligere ’ Deadline’vært på DR Martin Krasnik, der nu er chefredakt­ør på Weekendavi­sen.

Gravid igen

Men når det politiske debatprogr­am kan forekomme som ’ a piece of cake’ at styre, hænger det måske også sammen med værtens private omstændigh­eder med travl mand og fire børn hjemme i lejlighede­n på Østerbro – to af dem bonusbørn på 19 og 12 år fra gemalens tidligere forhold, de to andre deres treårige fælles- tvillinger.

Nok at se til – og det bliver ikke mindre i det nye år, for Anna Ingrisch er såmænd gravid igen.

– Ja, man kan vel sige, at det er en corona- baby. Landet var lukket ned, og der var begrænsede udfoldelse­smulighede­r i de måneder. Var det nu en god idé? Det var slet ikke en del af en ti- års- plan, at vi skulle have barn nummer fem, men det var så, hvad der skete.

– Men det er dog ikke tvillinger denne gang. Der er kun ét barn i maven. Det ved vi. Jeg tror, jeg er blevet scannet seks gange for at sikre, at der kun var et barn derinde. Så det bliver noget andet. Ikke de samme søvnløse nætter for hele huset. Det er en ren leg at være gravid med bare én i for

hold til to. Alt er godt. Alle glæder sig, både store og små. Også jeg glæder mig – efterhånde­n. Det gjorde jeg ikke i starten, vil jeg godt indrømme.

– Det er måske begyndelse­n til et helt dynasti, I er ved at sætte i verden?

– Ja, eller et helt fodboldhol­d.

– Så der kan komme flere med tiden?

– Man skal aldrig sige aldrig, men nej, det tror jeg ikke, vi skal. Fem må være nok.

– Det var aldrig en del af min drøm at få børn. Jeg troede, jeg skulle være direktør i Mærsk eller embedsmand i Udenrigsmi­nisteriet, men så blev jeg bonusmor som bare 24- årig for Martins børn.

– Jeg elsker dem som mine egne, selvom jeg godt ved, jeg ikke er deres mor. De kalder mig forælder, og for mig har det bare været meget kærlighed, og heldigvis går det også den anden vej rundt.

– Hvordan ser du dig selv om fem- ti år?

– Det er et godt spørgsmål. Måske gravid igen, ha, ha, ha.

Lyder det med en lumsk latter fra tv- værten.

 ?? FOTO: ANTHON UNGER ?? På vej til rådhuset nåede Anna Ingrisch lige at åbne døren i taxaen, før hun kastede op. Hun blev gift med Martin Krasnik for tre år siden.
FOTO: ANTHON UNGER På vej til rådhuset nåede Anna Ingrisch lige at åbne døren i taxaen, før hun kastede op. Hun blev gift med Martin Krasnik for tre år siden.
 ??  ?? – Ja, man kan vel sige, at det er en coronababy. Landet var lukket ned, og der var begrænsede udfoldelse­smulighede­r i de måneder.
– Ja, man kan vel sige, at det er en coronababy. Landet var lukket ned, og der var begrænsede udfoldelse­smulighede­r i de måneder.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark