Ekstra Bladet

FEST i toeren

Stina Maria er uartig – og hun deler gladelig ud af sine mange frække oplevelser

-

Min holdning deler vandene blandt dem, der gerne smutter ind ad ’ bagdøren’

For mig ville legen være ødelagt på stedet – jeg ville på ingen måde have lyst til at fortsætte

En gæst i swingerklu­bben henvendte sig i weekenden til mig for at forhøre sig, om ikke også jeg syntes, det var for dårligt, at der ikke fandtes udstyr til anal- skylning i bruserumme­ne. Jeg var, desværre for vedkommend­e, ikke til at lokke med på dén ’ krænkelses­vogn’!

For det første fordi der mig bekendt – og jeg har ellers set lidt af hvert – ikke foregår en hel masse analsex i klubregi ud over imellem par og sexpartner­e, der kender hinanden godt og har aftalt det på forhånd, så der var mulighed for at skylle ’ kloakken’ inden ankomst til klub. Det er altså ikke noget, der er udpræget efterspurg­t lige netop i en swingerklu­b!

For det andet fordi jeg mener, at det må være ’ chancen i branchen’, at der kan blive lidt beskidt, når man vælger at dyrke analsex! Så har man været på ’det store das’ den dag, burde der være nogenlunde rent til at tage ’ bagdøren’.

Jeg ved, at min holdning deler vandene blandt dem, der gerne smutter ind ad ’bagdøren’. En del ville aldrig drømme om at lukke op for ’ godterne’, hvis de ikke var 100 procent overbevist­e om, at der var helt rent. Den anden del, taler samme ’ beskidte’ sprog som mig.

Min erfaring med, hvem der sidder i hvilken lejr, er, at der er et flertal af det feminine køn i den ’ anal- spulende’ gruppe, hvor testostero­n er godt repræsente­ret i gruppen, der er ligeglade og faktisk synes, det er til gene for den spontane anal- lyst, når partneren liiige skal have spulet ’ rumpen’ før brug.

Forestil jer, at en leg, der er beskidt, forbudt og dyrisk med et islæt af magt som i ’ nu tager jeg dig analt’, afbrydes af en bestemt kvindestem­me, der siger ’super, vent lige her i ti minutter, så er jeg tilbage’.

For mig ville legen være ødelagt på stedet – jeg ville på ingen måde have lyst til at fortsætte sporet, når min partner kom tilbage! For der er da ingen magt i at skulle sidde og vente pænt, som en lille ( dyrisk) skødehund på at ’ få lov’ til at tage nogen beskidt og forbudt! Det slår i hvert fald ingen gnister i mit lystcenter – tværtimod!

 ?? FOTO: PHOTO4YOU ?? Stina Maria oplever, at der er meget forskellig­e forventnin­ger, når det drejer sig om analsex.
FOTO: PHOTO4YOU Stina Maria oplever, at der er meget forskellig­e forventnin­ger, når det drejer sig om analsex.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark