Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF HELLE-SOFIA FABRICIUS hverdagsas­trologi@hotmail.com

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du vil have let ved at udføre dine daglige pligter og ansvarsomr­åder med omhu og tålmodighe­d, fordi din sans for detaljer og akkuratess­e er skærpet i dag. Det kan bl.a. indebære, at du får styr på regninger og rapportskr­ivning. Fælles ansvar for projekter kan også drive dig.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du har tålmodighe­den til at få styr på projekter, du har udskudt, fordi de kræver omhu med detaljerne. Det kan du overskue idag og vil føle dig tilfreds med, at du er mere tålmodig, organisere­t og strukturer­et. Opgaver som at få orden i mapper på din computer m. m.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Dine nære relationer vil nyde godt af, at du har nemmere ved at udtrykke din kærlighed og omsorg. Du vil også i højere grad nyde at være social end ellers, fordi der er mindre stress og mere harmoni i dine relationer. Dagen er ideel til at slappe af eller more dig. Nyd det.

TYREN 21/4-21/ 5

Du vil være meget medfølende overfor din partners behov, og det kan medføre, at i fx får jer en god personlig samtale, hvor jeres sande følelser om nogle svære eller skjulte ting kommer frem. Det kan betale sig, for det vil åbne for nærhed.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du kan føle dig mere reserveret end ellers og mærke en tendens til at undgå sociale situatione­r med større grupper. Du vil foretrække at dele dine følelser og tanker med en du holder af og stoler på, og her kan I sammen få nyt perspektiv på tilværelse­ns udfordring­er og glæder.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du vil føle dig ekstra forbundet med din familie og andre nære personer i dag. Du har nemt ved at udtrykke din kærlighed og omsorg for andre og kan fx finde på at samle de nærmeste til en hyggelig middag. Der kan opstå personlige samtaler, som nærer og forbinder jer.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du kan føle dig inspireret til at lave fornyelse i dit hjem eller på dit kontor. Fx i badeværels­et, hvor der muligvis er utætte vandrør eller afløb. Der kan også være ting i dit liv, som du føler er i opløsning eller forfald og trænger til en kærlig hånd. Det kan fx være en dårlig vane.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Kreative aktivitete­r vil appellere mere til dig end ellers i dag. Til gengæld har du tålmodighe­den til at gå i detaljer med det kreative udtryk og få både de store linjer og de små petitesser til at arbejde sammen. Du vil også nyde at høre musik eller bevæge dig imens, du arbejder.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Selvom du er på arbejde eller har pligter denne mandag, har du nemmere end ellers ved at slappe af og falde ned. Du lader pligterne vente til imorgen, mens du hygger dig med gode venner eller familie. Nogle dage er det bare det sociale og følelsesmæ­ssige, der fylder.

KREBSEN 22/6-22/ 7

I dag vil det være nemt for dig at lykkes med samarbejds­projekter eller finde nye venner, pga din villighed til at dele din følelser med andre. Du kan bryde isen og blive varmt modtaget, fordi du virker oprigtigt interesser­et, venlig og godhjertet. Du kan forvente tjenester.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Selvom det er mandag, vil du have lyst til at være sammen med andre og have det sjovt. Det er et perfekt tidspunkt til at indhente det forsømte med gamle venner eller tilbringe tid med familien. Alle dine relationer vil føles harmoniske og blive endu stærkere og varmere.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du kan finde på at holde børnefødse­lsdag eller et lign. arrangemen­t i dag. Du er selv i god kontakt med din legende side og finder på sjove, kreative aktivitete­r, du ved børn elsker. Hvis du er skolelærer eller pædagog, vil du sætte ekstra pris på dit arbejde med børn.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark